pete424

Members
  • Content count

    10
  • Joined

  • Last visited

  • Speed Test

    My Results

pete424 last won the day on December 27 2016

pete424 had the most liked content!

About pete424

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • Location
    Andover KS
  1. I have a fairly consistent connection. My down speeds are in the 390 range and up is around 30. I usually check my speeds twice daily. I have COX Premier. Lately, about 10 days or so, my download test has frozen on the 3rd test. Also my up speeds have been very (single digits) slow. Using the ookla test everything looks fine. Any suggestions?
  2. I have been a member here since sometime in 2005. When I joined my speeds were much much lower then they are now. Is there a way to remove those first 10 years from my average?
  3. I've noticed a big drop off of my speeds using Edge. I really like the browser, but it is half as fast as Firefox.
  4. Yes, dramatically! After all the time I (and the Cox support people) spent trying to figure out what was wrong, one of their tier 2 support people re-provisioned the new modem/router and bang, it took off. The old modem was giving me consistent mid 90s and now the new modem is pretty much always above 200. It has been as high as 400! I'm not sure what a re-provisioning does that a simple reboot doesn't but I'm a believer. I can't stop running speed tests! http://testmy.net/stats/?&t=u&l=250&q=pete424
  5. Check out these monster numbers. I am paying $114.00 a month for Cox Ultimate! I was having a serious issue which as since been rectified. http://testmy.net/stats/?&t=u&d=12272016&x=1000&l=25&q=pete424
  6. I have Cox Ultimate internet and I have a question about expected speed and realistic speed. I had been using a Surfboard SB6141 docsis3 modem. I didn't realize nor did Cox tell me that this modem was not capable of sustaining the speeds expected with the Ultimate tier of service. My connection had been pretty consistently in the mid 90s down and I was not totally unhappy with that. However my connection had come to be a bit erratic and began dropping out particularly when streaming Netflix. They ran some of their remote tests and suggested I might need a new modem or router. My router was an Amped|wireless R20000g and I had a Amped|wireless AP20000g access point in another part of my house both of which had operated very well, I thought. Off I went to Bestbuy and I bought a lower priced Netgear modem. When I called to give them the MAC address of the new modem I was told this modem was too slow for my connection. I returned that modem and purchased a $200.00 Netgear C7000 24X8 modem/router. This was one of 4 that Cox recommended to me. My speeds were way off. My mid 90s connection was now in the mid 70s. I had used a phone modem and my cable was split in the house, 1 lead for the data and the other for phone. We hadn't used the phone modem for well over a year but it was still connected but shut off. My wife was told our bill would go up due to a bundled price, if we shut off the phone service. When I called Cox back to turn on the new Netgear modem/router combo my speeds did not improve. I was told that a 150 down speed should be happening. They sent out a service guy and he took the splitter out and put in what I call a butt connector. He then made a call and mumbled quietly with his supervisor and told me my speeds were very good (mid 70s down, mid 20s up) considering the number of devices I had connected. It was at this point I learned the Ultimate tier had recently been doubled from up to 150 to 300. I lost it. After their tech left I talked to support. I was over-the-top pissed. They said they would send out a supervisor. He has not yet shown up. At this point I added a $125.00 Netgear EX7000 in the other room. The number of devices I have on my LAN has not changed so at the very least shouldn't I expect the mid 90s I had before?
  7. :::.. testmy.net test results ..::: Download Connection is:: 51013 Kbps about 51.01 Mbps (tested with 51200 kB) Download Speed is:: 6227 kB/s or 6.2 MB/s Upload Connection is:: 5613 Kbps about 5.6 Mbps (tested with 5983 kB) Upload Speed is:: 685 kB/s Tested From:: http://testmy.net (Dallas, TX USA) Test Time:: 2010-10-26 23:38:57 GMT D-Validation Link:: http://testmy.net/db/VNEA4K38W U-Validation Link:: http://testmy.net/db/FGA3RJQCE User Agent:: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; MDDC; InfoPath.3; .NET4.0C; Creative AutoUpdate v1.40.04) [!]
  8. :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 8524 Kbps about 8.5 Mbps (tested with 5983 kB) Download Speed is:: 1041 kB/s Tested From:: http://testmy.net/ (server2) Test Time:: Fri Dec 2 11:43:33 CST 2005 Bottom Line:: 152X faster than 56K 1MB download in 0.98 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 115.25 % faster than the average for host (cox.net) Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-GW9QHT7VB :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 1021 Kbps about 1 Mbps (tested with 2992 kB) Upload Speed is:: 125 kB/s Tested From:: http://testmy.net/ (server2) Test Time:: Fri Dec 2 11:45:13 CST 2005 Bottom Line:: 18X faster than 56K 1MB upload in 8.19 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 80.07 % faster than the average for host (cox.net) Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-LV5TAGNJF I have seen a pretty big jump. I was always in the mid 5500s with 760s up before. So I am pleased. Thanks Cox.
  9. Hulioni, Where are you located? I am in Andover and I don't believe my speeds are anywhere what yours are. I am on the Premier tier and I know we were supposed to get a bump yesterday to the 9 down, 1 up but I haven't tested my speeds.
  10. I installed the 24.95 program back in January with a fax line. For the first two months the service was flawless. Soon I began to notice that on outgoing calls, I could hear them but they could not hear me and the fax handshake was dropping connections. I was using the PAP phone adapter and the techs at Vonage sent me a Linksys 3 port router with two phone line interfaces (RT31P2). My problem continued. I even had the service people from Cox (my ISP) out to check things on my end. I have a VERY fast connection and everything here checked out fine. This problem was not constant, happening only about 10-15% of the time which made it just that much more difficult to diagnose. I must say that I was very impressed with the support I received from Vonage and had none of the problems mentioned above. These people really wanted to help me make this thing work but I am a Realtor and my phone line and fax abilities are critical to my work so I reluctantly decided I had to go back to SBC. :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 7920 Kbps about 7.9 Mbps (tested with 12160 kB) Download Speed is:: 967 kB/s Tested From:: http://testmy.net/ (main) Test Time:: Sat May 07 2005 11:00:06 GMT-0500 (Central Daylight Time) Bottom Line:: 141X faster than 56K 1MB download in 1.06 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 155.4 % faster than the average for host (Cox.net) Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-GQ3CV4SX7 :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 753 Kbps about 0.8 Mbps (tested with 2992 kB) Upload Speed is:: 92 kB/s Tested From:: http://testmy.net/ (main) Test Time:: Sat May 07 2005 11:02:07 GMT-0500 (Central Daylight Time) Bottom Line:: 13X faster than 56K 1MB upload in 11.13 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 100.8 % faster than the average for host (Cox.net) Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-R587WVZUX