Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/14/2019 in all areas

  1. 1 point
    Drip LeBuk

    Auto Test has lost the top banner

    When running the Automatic Speed Test we’re no longer seeing the top banner showing the latest test execution number of total planned, and the next expected execution time – with action buttons to stop the test and to force a re-test.
  2. 1 point
    Drip LeBuk

    Auto Test has lost the top banner

    Using the new version I can see the banner appear very briefly while Download Test #1 (256kb) is running (or even more briefly immediately after Test #1 is done), but it's removed as as soon as Test #1 ends or at the start of Download Test #2 or the start of Upload Test #1. Perhaps a screen clear is done instead of a frame clear.
  3. 1 point
    Michael-Buckley

    Auto Test has lost the top banner

    Hi There I just wanted to flag that I am seeing the same issue, on Windows 10 with Chrome 73, I set-up Auto-Testing but it will only run once .... using Old Version for now.
  4. 1 point
    Drip LeBuk

    Auto Test has lost the top banner

    I tried capturing the Console Log from the point the auto test screen was called. Attached was what I got. Anything else I can do? ConsoleLog.txt
  5. 1 point
    Drip LeBuk

    Auto Test has lost the top banner

    I closed and restarted my browser, still no banner. Rebooted too. In fact I can’t get the auto test to run in the new version. I tested 5min intervals for 12 times for download only and only the first results are listed in Results view for the ConnectID 8079715222787. I’m running Chrome Version 73.0.3683.103 (Official Build) (64-bit) on Windows 10 Home Version 1809 (OS Build 177663.437). I switched back to Old Version and reran this test and it’s all OK.
×
×
  • Create New...