Jump to content

datatechnician

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Speed Test

    My Results

About datatechnician

  • Rank
    New Member
  • Birthday 12/27/1963

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Buckeye State
  1. You could also Try.. http://www.voicestick.com http://www.net2phone.com I have and continue to use both of these services and also Skype. I mainly use cellphone as my primary service though.. .
  2. I've tried some Linux tweaks on this machine (SuSe Linux) awhile back and I really didn't notice anything different. I again contacted Hughes support and engineering is supposed to call me back. I've already had one call back from engineering. If they call again I am asking for a transponder change as it is evident G-11 1370 has some serious issues. I have spoken with others on G-11 1370 and there speeds are dismal like mine.
  3. I haven't done any tweaks on this machine. It is running SuSe Linux 10.0 .(The one I use the Most) I do use two other computers that run 2000pro. however speed results using either the Linux machine or any of the windows 2000 computers yield the same results. The Windows Computers all have Prolands Protector Plus Antivirus program and Adaware. All have been scanned (yesterday) and all is clean.
  4. yes , the computer is clean . I called again and made it to engineering. I again was told the speeds are considered normal and they would do nothing further. (Nice) Since I,ve seen posts from people on the consumer plan getting downloads better than mine I had them downgrade me to the consumer plan. I can always go back to the pro plan if I want. I even suggested a transponder change but they didn't go for that.
  5. Everything seems grounded properly. I have thought about redoing the grounding and I guess I should check the connectors. I replaced the connectors about 5 months ago with compression type instead of the crimp type which BTW did improve signal strength.This started a couple weeks ago. I've had the 7000 for 5 months after upgrading from the 4000 which I had since 2001. What is strange is one test may show great UL and DL while the next test will show much lower download. here is a few from today..only minutes apart.. September 3rd, 02:37PM - 368/45 kbps September 3rd, 02:31PM - 488/75 kbps September 3rd, 02:28PM - 964/83 kbps September 3rd, 02:26PM - 501/186 kbps September 3rd, 01:07PM - 257/43 kbps I will wait another day to see what happens . I did email them again. I received a reply to contact advanced support.
  6. Here's a speed result mid afternoon DW7000 Pro Download Stats Download Connection is:: 700 Kbps about 0.7 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 85 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (Server 1) Test Time:: 2006/09/02 - 11:56am Bottom Line:: 12X faster than 56K 1MB Download in 12.05 sec Tested from a 2992 kB file and took 35.02 seconds to complete Download Diagnosis:: May need help : running at only 67.31 % of your hosts average (direcpc.com) D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-OYK63Q120 User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.2) Gecko/20040804 Netscape/7.2 (ax) [!] Upload Stats Upload Connection is:: 65 Kbps about 0.07 Mbps (tested with 1496 kB) Upload Speed is:: 8 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (Server 1) Test Time:: 2006/09/02 - 12:03pm Bottom Line:: 1X faster than 56K 1MB Upload in 128 sec Tested from a 1496 kB file and took 187.0848 seconds to complete Upload Diagnosis:: May need help : running at only 65 % of your hosts average (direcpc.com) U-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-5KVRY3JE7 User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.7.2) Gecko/20040804 Netscape/7.2 (ax) [!] Uploads have been all over the place and download speed has went up a little. System was very stable up until about 2 weeks ago and varies greatly from one test to another. Spoke with support and they admit overcrowding (at least on my satellite, G-11) some results earlier September 2nd, 02:14PM - 339/39 kbps September 2nd, 11:58AM - 399/21 kbps September 2nd, 11:56AM - 334/132 kbps
  7. My speeds using the DW7000 modem have been awfull to say the least. I have spoken to support several times and they will not escallate me any further than tier 2 saying they have done all they can do and the speeds I cuurently get would be considered normal I do not think these speeds are normal for a Pro account.. September 2nd, 02:14PM - 339/39 kbps September 2nd, 11:58AM - 399/21 kbps September 2nd, 11:56AM - 334/132 kbps September 2nd, 08:05AM - 976/113 kbps September 1st, 10:10PM - 472/186 kbps September 1st, 10:05PM - 492/59 kbps September 1st, 10:01PM - 367/66 kbps September 1st, 09:58PM - 310/73 kbps September 1st, 09:08PM - 240/77 kbps September 1st, 08:19PM - 233/118 kbps September 1st, 08:06PM - 224/129 kbps September 1st, 07:47PM - 327/23 kbps I wish they would move me to another transponder..this is awfull.
×
×
  • Create New...