Jump to content

twiztiddragon

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About twiztiddragon

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. lol i know the feeling thats why im in the process of upgrading my own stuff i got a new motherboard and a new processor on its way and then my trusty ole dell will soon be a target on the other end of a shotgun
  2. ok let me be a little more clear i looked in bios nothing as far as the device manager i do that everytime i log on i need it turned off because my system is seeing 2 display adapters and tries to run them both like this if i try to take a screen shot it shows two parts one shows what i took a screen shot of and the other half shows my whole desktop even if i am screenshoting something in game
  3. oh you know what i didnt ask for your input n00b lol i already looked
  4. twiztiddragon

    vid card

    how do i disable my vid intergrated vid card for a dell dimension 2400
  5. i heard about a program that closes all the proccess exept for what you need to run while in game or doin anything with video editing can someone let me know the program or even the link for it thanks
  6. i havent looked at the error log because i dont know where to look and i downloaded the cablenut but i am a n00b at this so i dont know how to set it up my download has been a little faster but my upload is supposed to be 512 and this was my score as of today :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 242 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 2992 kB) Upload Speed is:: 30 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (server1) Test Time:: Fri Oct 7 21:48:02 CDT 2005 Bottom Line:: 4X faster than 56K 1MB upload in 34.13 sec Diagnosis: May need help : running at only 52.16 % of your hosts average (newsouth.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-U5F9L4YHJ
  7. well i just installed the tcp patch and restarted everything cpu router and modem and ran the ping check and came back with 62 ms on the ping just ran the download and upload test my download is alot better but my uplaod is this:::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 238 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 2992 kB) Upload Speed is:: 29 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (server2) Test Time:: Wed Sep 14 22:20:12 CDT 2005 Bottom Line:: 4X faster than 56K 1MB upload in 35.31 sec Diagnosis: May need help : running at only 47.79 % of your hosts average (newsouth.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-C6O1D72EZ it should be 512
  8. i just ran the ping check program and here are my results since im new i dont know what they mean The current date is: Wed 09/14/2005 The current time is: 21:19:58.68 Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] Pinging testmy.net [67.18.179.85] with 32 bytes of data: Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=281ms TTL=48 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=208ms TTL=48 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=224ms TTL=48 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=255ms TTL=48 Ping statistics for 67.18.179.85: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 208ms, Maximum = 281ms, Average = 242ms Ping Complete. Tracing route to testmy.net [67.18.179.85] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.2.1 2 9 ms 6 ms 7 ms 10.11.0.1 3 31 ms 6 ms 10 ms nsc64.16.183-1.newsouth.net [64.16.183.1] 4 8 ms 9 ms 12 ms nsc64.90.8-141.newsouth.net [64.90.8.141] 5 57 ms 99 ms 58 ms 207.138.93.193 6 57 ms 57 ms 61 ms so0-0-0-2488m.ar1.dal2.gblx.net [67.17.73.30] 7 171 ms 158 ms 232 ms The-Planet.ge-4-3-0.ar1.DAL2.gblx.net [64.210.104.58] 8 167 ms 108 ms 97 ms vl32.dsr02.dllstx3.theplanet.com [70.85.127.62] 9 322 ms 346 ms 303 ms dist-vlan-42.dsr2-2.dllstx4.theplanet.com [70.85.127.91] 10 384 ms 306 ms 333 ms 67.18.116.85 11 127 ms 115 ms 110 ms 67.18.179.85 Trace complete.
  9. let me say thanks to everyone who is reading this and helping me
  10. i have the manual and the ip to set up my router but im still learning about this so i dont know if i have the settings right
  11. ok i was told to report my network setup and my upload rate so here is my upload rate 242 when it should be 512 and as afr as network i have ad link modem and a belkin wireless router its supposed to be highspeed but i dont think i have it setup right
  12. a friend of mine named storm told me to come here i have newsouth net internet cable its supposed to be 3 meg down load rate but i tested it here and it was at 2 plus i have bad lagg in video games can some one help me speed it
×
×
  • Create New...