Jump to content

Guh-reg

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About Guh-reg

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Guh-reg

    Need Help!

    OKay, I fixed the packet loss problem (it was caused by a bug in win98 that caused packet redirection etc. I downloaded a patch and it fixed the packet loss problem) and I am no longer getting reports of throughput bieng limited by other network traffic or suggestions of adjusting reciever buffer size. Everything looks fine now but I am still only getting around 60-68% of my hosts average rate. See, all better! removed your IP adress, not a good idea to post em in public
  2. Guh-reg

    Spyware Balster

    I just wanted to say that spyware blaster doesn't function like a spyware cleaner, it is very different from adaware and spybot s&d . It doesn't scan for and clean spyaware it prevents it from installing. It does this with active-x controls etc. http://www.javacoolsoftware.com/downloadfaq.html
  3. Disabling refererrer headers can also help. Set the value of "network.http.sendRefererheader" to 0. This setting isn't for everyone though and not everyone will recomend it. Also I found that I got better performance when I switched my initial paint delay from 0 to 250 or 125.
  4. Guh-reg

    Need Help!

    I had to hook the PC back up to the WAP. I tweaked the TCP dump and got some improvement but still gettign reports of the same problem: I also thought this was intersting: http://ttester.broadbandreports.com/tweak/block:ef754f?service=cable&speed=3000&os=win98SE&via=normal
  5. Guh-reg

    Need Help!

    Here are the test results. The TCPdump on this computer hasn't been tweaked yet. http://ttester.broadbandreports.com/tweak/block:257a255?service=cable&speed=3000&os=win98SE&via=normal
  6. Guh-reg

    Need Help!

    Thanks. Will do. It might take me a few hours though (other people using it etc).
  7. Guh-reg

    Need Help!

    1. I am running Win98SE 2. My ISP is mediacom http://www.mchsi.com The advertised speed for downloads is "up to 3 megabytes". They don't seem to advertise upload speeds. This is all I can find: "* Cable modems provide access speeds that are 50 times faster than 28.8Kbps dial-up connections. They are faster than 768Kbps digital subscriber line (DSL) services, and they don't tie up the phone line. Speeds may vary and are based on download rate.". My up load rate is already about 9% greater than the mchsi average, so no worries there. 3. Installed tweaking programs: II installed cablenut and used VanBuren's settings v7.0. No change. I also made some tweaks with DrTCP. I calculated my optimal RWIN at 49,640 and set the MRU for my wireless adapter to 1492. Test results as asked: http://ttester.broadbandreports.com/tweak/block:46dd68e?service=cable&speed=3000&os=win98SE&via=normal 4. Test results: Test results from http://nitro.ucsc.edu/ : Tracert and Ping program results: All other steps done completed. Note: All test results are from after all relevant recommended steps where followed. Also I am on warless LAN sharing an internet connection. I use a befw11s4 v4 Linksys router with firmware version 1.52.02 and a wusb11 ver.2.6 wireless USB adapter ). I would be very gratefull for any help!
×
×
  • Create New...