Jump to content

contristo

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

  • Speed Test

    My Results

About contristo

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. it isn't even letting me do that. on every server there is: TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.3.4e click START to begin Another client is currently being served, your test will begin within 45 seconds Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . Server busy: Please wait 30 seconds for previous test to finish click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . Server busy: Please wait 30 seconds for previous test to finish click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . Server busy: Please wait 30 seconds for previous test to finish click START to re-test
  2. I run Japanese IME so that can't be the case. I ran Spybot, Spyware Doctor, and Ad-Awareand everything is clean. I also ran Norton and AVG... nothing there. so I don't think it can be the computer, and I think the file being used is a result of Japanese IME. wow. this is annoying.
  3. yes. I am using a router, but even when I plug one of my computers directly into the cable modem -- it is the exact same. it's just so weird how my download speed is great but my upload speed is basically nothing. I didn't know that comcast would cap. why would they cap me? I am not a big uploader or anything at all. I don't play any sort of online games or upload any very big files.
  4. http://www.ezarchive.com have fun
  5. see... nothing weird running: http://i9.photobucket.com/albums/a51/mikevm27/process.jpg
  6. I'm positive. I have run every spyware test and virus scanner known and on task manager, there is not one suspicious thing running. there is really nothing else running besides Internet Explorer. I've tested the upload speed on other things too, such as an FTP server that I used to get uload speeds around 70kbps... but now it just goes at speeds under 1kbps before timing out. I even installed a new 3-way splitter but it's just the same results.
  7. I just have one other thread, but yeah. this is just really making me angry at Comcast. I don't understand how someone can have NO upload speed. this is ridiculous.
  8. :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 3 Kbps about 0 Mbps (tested with 97 kB) Upload Speed is:: 0 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server1) Test Time:: Mon Feb 20 22:30:32 EST 2006 Bottom Line:: 0X faster than 56K 1MB upload in 0 sec Diagnosis: May need help : running at only 0.87 % of your hosts average (comcast.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-5BFS0KNQ1 :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 8535 Kbps about 8.5 Mbps (tested with 12160 kB) Download Speed is:: 1042 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server1) Test Time:: Mon Feb 20 22:46:27 EST 2006 Bottom Line:: 152X faster than 56K 1MB download in 0.98 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 78.71 % faster than the average for host (comcast.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-BV2MFWNT8 yeah. same connection. how can I fix this horrible upload speed?
  9. is this still bad? Downstream Value Frequency 723000000 Hz Signal to Noise Ratio 37 dB QAM QAM256 Network Access Control Object ON Power Level 12 dBmV The Downstream Power Level reading is a snapshot taken at the time this page was requested. Please Reload/Refresh this Page for a new reading Upstream Value Channel ID 8 Frequency 24800000 Hz Ranging Service ID 3973 Symbol Rate 2.560 Msym/s Power Level 58 dBmV
  10. oh. it gets funnier. :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 7 Kbps about 0 Mbps (tested with 97 kB) Upload Speed is:: 1 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server1) Test Time:: Sun Feb 19 23:29:30 EST 2006 Bottom Line:: 0X faster than 56K 1MB upload in 1024 sec Diagnosis: May need help : running at only 2.03 % of your hosts average (comcast.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-2LJQGVENT
  11. wow. check out how horrible this is: :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 26 Kbps about 0 Mbps (tested with 97 kB) Upload Speed is:: 3 kB/s Tested From:: https://testmy.net (server1) Test Time:: Sun Feb 19 23:08:24 EST 2006 Bottom Line:: 0X faster than 56K 1MB upload in 341.33 sec Diagnosis: May need help : running at only 7.56 % of your hosts average (comcast.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-DZ9KOTS1G
  12. now my upload speed is virtually NOTHING. my download speed is fine, but I have no upload. this is horrible... I am calling Comcast tomorrow, even though I doubt they'll help. I'm also going to buy a new splitter. ridiculous.
  13. this happens on and off. right now, the speed is fine. I just waited it out overnight. I am going to move my two guitar amps away the router and cable modem though. it was basically on top of it.
  14. and no. I have never tweaked anything or cablenut adjusted.
  15. Downstream Value Frequency 723000000 Hz Signal to Noise Ratio 28 dB QAM QAM256 Network Access Control Object ON Power Level -24 dBmV The Downstream Power Level reading is a snapshot taken at the time this page was requested. Please Reload/Refresh this Page for a new reading Upstream Value Channel ID 8 Frequency 24800000 Hz Ranging Service ID 4062 Symbol Rate 2.560 Msym/s Power Level 58 dBmV Tracing route to www.testmy.net [67.18.179.85] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1 2 * * * Request timed out. 3 7 ms 7 ms 9 ms ge-2-1-ur01.summit.nj.panjde.comcast.net [68.86. 212.209] 4 9 ms * 8 ms te-1-1-ur02.summit.nj.panjde.comcast.net [68.86. 209.190] 5 8 ms * 9 ms te-1-1-ur01.plainfield.nj.panjde.comcast.net [68 .86.209.194] 6 9 ms 8 ms * te-1-1-ur02.plainfield.nj.panjde.comcast.net [68 .86.209.198] 7 9 ms 9 ms 9 ms te-2-1-ar01.plainfield.nj.panjde.comcast.net [68 .86.209.202] 8 12 ms 11 ms 11 ms 68.86.211.2 9 * * 28 ms 12.118.102.17 10 50 ms 49 ms 47 ms tbr2-p032501.n54ny.ip.att.net [12.123.3.86] 11 47 ms 47 ms 48 ms tbr2-cl15.wswdc.ip.att.net [12.122.10.54] 12 47 ms 49 ms 48 ms tbr1-cl27.wswdc.ip.att.net [12.122.9.149] 13 46 ms 47 ms 47 ms tbr1-cl4.sl9mo.ip.att.net [12.122.10.30] 14 47 ms 48 ms 47 ms tbr2-cl6.dlstx.ip.att.net [12.122.10.90] 15 * * 46 ms 12.122.82.45 16 48 ms 47 ms * 12.119.136.14 17 88 ms 48 ms * vl32.dsr01.dllstx3.theplanet.com [70.85.127.61] 18 48 ms 47 ms 48 ms vl41.dsr01.dllstx4.theplanet.com [70.85.127.83] 19 48 ms 47 ms 47 ms gi1-0-1.car17.dllstx4.theplanet.com [67.18.116.6 9] 20 49 ms 47 ms 50 ms 85.67-18-179.reverse.theplanet.com [67.18.179.85 ] Trace complete.
×
×
  • Create New...