Jump to content

Rocky Henriques

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Speed Test

    My Results

Everything posted by Rocky Henriques

  1. PROBLEM SOLVED! Spybot (free version) and Malware bytes (premium) did not find anything. So I began to look elsewhere. I remembered that I had recently installed AVG Zen (paid version), so I wondered if there was a conflict somewhere with something else already installed. Enter "Adfender." When I disabled it, I was able to use the upload feature here on TestMy.net. There had never been a problem before, so I am assuming there is some sort of conflict between Adfender and AVG. Anyway, thanks so much for your trouble and time!
  2. I followed your instructions, but did not have any success. Same result. I'm going to run spybot and see if it finds anything. Will let you know what I find. Thanks so much for your time.
  3. Well, I didn't have many extensions to start with, so it didn't take long to disable them one at a time as you suggested. I also relaunched Chrome after each one and tested again. Same result. It's obviously something with Chrome. (It is the current version, btw.)
  4. I just used IE 11, and it tested fine. Must be a problem with Chrome (which I prefer) but I just don't know what it is. Thanks for your help and the time you've taken.
  5. Thank you. AT https://testmy.net/mirror, there is a "Test My Internet" button in the upper right corner. I thought I would try that one--it did the download test fine, but as soon as it tried the upload test, I got the "Web page not available" again. If anyone can help I would sure appreciate this. Something apparently is blocking uploads from my computer. I've disabled virus software temporarily to see if that made a difference, but it did not.
  6. I am closest to Dallas, but got the same result when I chose somewhere else. Is there perhaps something on my computer which is not right?
  7. OK the link you gave shows that I am on the Dallas Texas server
  8. Sorry to be so dense--but I am not sure what you mean by "server." I am using ATT internet.
  9. That's where I clicked on the upload button. Same result this time as well.
  10. I am having problems uploading images to Zazzle, CafePress and Greeting Card Universe, so I thought I would test my upload here at testmy.net. Whenever I click on the download button, everything works fine, but when I click on the upload button, I get a "Webpage not available" message. I am using Chrome on a Windows 7. Everything is updated.
×
×
  • Create New...