Jump to content

brysg2

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About brysg2

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Thank you Van.. I will try it when I get home, and post results. I'm advertised at about 8mb/512.
  2. TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.3.3d click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 492.65Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 3.11Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem
  3. BROCK. Linksys BERFSR41.. Sorry about that Van. TCP options string = 020405b401010402 MTU = 1500 MTU is fully optimized for broadband. MSS = 1460 Maximum useful data in each packet = 1460, which equals MSS. Default TCP Receive Window (RWIN) = 65535 RWIN Scaling (RFC1323) = 0 bits Unscaled TCP Receive Window = 65535 Note: TCP 1323 Options need to be enabled for RWIN over 2^16 (65535). Windows 9x might also need the MS Vtcp386 fix. For optimum performance, consider changing RWIN to a multiple of MSS. Other RWIN values that might work well with your current MTU/MSS: 513920 (MSS x 44 * scale factor of 256960 (MSS x 44 * scale factor of 4) 128480 (MSS x 44 * scale factor of 2) 64240 (MSS x 44) bandwidth * delay product (Note this is not a speed test): Your TCP Window limits you to: 2621.4 kbps (327.675 KBytes/s) @ 200ms Your TCP Window limits you to: 1048.56 kbps (131.07 KBytes/s) @ 500ms MTU Discovery (RFC1191) = ON Time to live left = 120 hops TTL value is ok. Timestamps (RFC1323) = OFF Selective Acknowledgements (RFC2018) = ON IP type of service field (RFC1349) = 00000000 (0) Java data: Vendor = Sun Microsystems Inc., Version = 1.5.0_07 ------ Web100 Detailed Analysis ------ Cable modem/DSL/T1 link found. Link set to Full Duplex mode Information: throughput is limited by other network traffic. Good network cable(s) found Normal duplex operation found. Web100 reports the Round trip time = 103.19 msec; the Packet size = 1460 Bytes; and No packet loss - but packets arrived out-of-order 32.80% of the time This connection is network limited 99.97% of the time. Web100 reports TCP negotiated the optional Performance Settings to: RFC 2018 Selective Acknowledgment: ON RFC 896 Nagle Algorithm: ON RFC 3168 Explicit Congestion Notification: OFF RFC 1323 Time Stamping: OFF RFC 1323 Window Scaling: OFF Packet size is preserved End-to-End Server IP addresses are preserved End-to-End Information: Network Address Translation (NAT) box is modifying the Client's IP address Server says [24.90.213.**] but Client says [192.168.1.**]
  4. I meant I've followed your step guide line already =]. Still slow =[. Any reccomendations on which cable nut version tweak I should try?
  5. Hey Van.. I've already tried all those steps. Anything else? BTW thank you everyone for helping thus far
  6. It's not a wireless. I use ethernet cables. And, I doubt I have spyware. Ad-aware detects clean. What's hacking an encryption key? Excuse me cluelessness. :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 3241 Kbps about 3.24 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 396 kB/s Tested From:: https://testmy.net (Server 1) Test Time:: 2006/06/05 - 3:37pm Bottom Line:: 57X faster than 56K 1MB Download in 2.59 sec Tested from a 2992 kB file and took 7.562 seconds to complete Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4 Diagnosis: May need help : running at only 67.79 % of your hosts average (rr.com) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-JAR2S08CV
  7. Hey. My registry should be back to stock, because I reinstalled Windows XP and I'm using a Linksys BEFSR41. Not too sure what ethernet card, because I'm at work. It's old though. Any suggestions on which version tweak I should try? Or what the hell is wrong? Haha. Thanks
  8. Good evening fellas. I just got RR premium a week before, and at first the download speeds were okay. However after I downloaded and followed some of Van's tweaks and instructions it's been running very slowly. I thought maybe I screwed up, so I reinstalled Windows XP without formating. Question is, could it be that my computer is that screwed up now, and I would have to format the whole thing, or could it be something else? My download speeds been going anywhere from 1mb to 4mb. Any advice would be greatly appreciated. Is it my computer? Do I need to change my settings? Or is just RR. I have a tech guy coming in Saturday, but I don't know how much help he'll be. I've already tried cleaning the comp.and recycling the router and modem. The current date is: Sun 06/04/2006 The current time is: 1:13:35.70 Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] Pinging testmy.net [67.18.179.85] with 32 bytes of data: Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=46ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=48ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=45ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=49ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=48ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=45ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=52ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=55ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=46ms TTL=50 Ping statistics for 67.18.179.85: Packets: Sent = 12, Received = 12, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 45ms, Maximum = 55ms, Average = 48ms Ping Complete. Tracing route to testmy.net [67.18.179.85] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1 2 8 ms 9 ms 14 ms 10.48.128.1 3 10 ms 6 ms 17 ms pos0-2-nycmnyu-rtr1.nyc.rr.com [24.29.98.213] 4 9 ms 16 ms 8 ms pos1-0-nycmnyl-rtr2.nyc.rr.com [24.29.98.25] 5 10 ms 7 ms 18 ms 24-29-113-49.nyc.rr.com [24.29.113.49] 6 7 ms 11 ms 8 ms so-7-1.car2.Weehawken1.Level3.net [63.208.104.41] 7 15 ms 26 ms 11 ms ge-7-0-0.mp2.Weehawken1.Level3.net [4.68.125.141] 8 46 ms 46 ms 48 ms as-0-0.bbr2.Dallas1.Level3.net [64.159.0.137] 9 56 ms 53 ms 48 ms ae-14-53.car4.Dallas1.Level3.net [4.68.122.80] 10 47 ms 46 ms 46 ms 4.78.220.10 11 54 ms 47 ms 47 ms vl32.dsr02.dllstx3.theplanet.com [70.85.127.62] 12 47 ms 47 ms 46 ms vl41.dsr01.dllstx4.theplanet.com [70.85.127.83] 13 48 ms 45 ms 46 ms gi1-0-1.car17.dllstx4.theplanet.com [67.18.116.69] 14 49 ms 60 ms 46 ms 55.b3.1243.static.theplanet.com [67.18.179.85] Trace complete.
  9. Tried everything you guys said. AH!! :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 3241 Kbps about 3.24 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 396 kB/s Tested From:: https://testmy.net (Server 1) Test Time:: 2006/06/05 - 3:37pm Bottom Line:: 57X faster than 56K 1MB Download in 2.59 sec Tested from a 2992 kB file and took 7.562 seconds to complete Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefox/1.5.0.4 Diagnosis: May need help : running at only 67.79 % of your hosts average (rr.com) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-JAR2S08CV
  10. Hahah nice, I'm at Rego Park, and yeah the rains been crazy. Hmm so it's not my computer. I might just format it this time, and reinstall Windows XP to give it a try this time. I can't stand this speed!! I believe it was actually faster when before I had upgraded to premium. First day I upgraded I was downloading QUICK. However now it's BLEH. Any RR's premium users have any tips or recommendations on what tweaks I should use on my computer? And should I just format this sucker? All helps greatly appreciated. I'm at work right now, but when I get home I'm going to run a speed test and post.
  11. Thanks Tommie, but however I cleaned before doing everything. In cleaning I mean virus/spyware scans etc. And I don't think I need to go back to my orginal settings, because I reinstalled Win XP no? Doesn't that reset the registry and everything else back to stock? Perhaps a new tweak might work, I dont know?
  12. Good evening fellas. I just got RR premium a week before, and at first the download speeds were okay. However after I downloaded and followed some of Van's tweaks and instructions it's been running very slowly. I thought maybe I screwed up, so I reinstalled Windows XP without formating. Question is, could it be that my computer is that screwed up now, and I would have to format the whole thing, or could it be something else? My download speeds been going anywhere from 1mb to 4mb. Any advice would be greatly appreciated. Is it my computer? Do I need to change my settings? Or is just RR. I have a tech guy coming in Saturday, but I don't know how much help he'll be. The current date is: Sun 06/04/2006 The current time is: 1:13:35.70 Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] Pinging testmy.net [67.18.179.85] with 32 bytes of data: Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=46ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=48ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=45ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=49ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=48ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=45ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=52ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=50ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=55ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=46ms TTL=50 Ping statistics for 67.18.179.85: Packets: Sent = 12, Received = 12, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 45ms, Maximum = 55ms, Average = 48ms Ping Complete. Tracing route to testmy.net [67.18.179.85] over a maximum of 30 hops: 1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1 2 8 ms 9 ms 14 ms 10.48.128.1 3 10 ms 6 ms 17 ms pos0-2-nycmnyu-rtr1.nyc.rr.com [24.29.98.213] 4 9 ms 16 ms 8 ms pos1-0-nycmnyl-rtr2.nyc.rr.com [24.29.98.25] 5 10 ms 7 ms 18 ms 24-29-113-49.nyc.rr.com [24.29.113.49] 6 7 ms 11 ms 8 ms so-7-1.car2.Weehawken1.Level3.net [63.208.104.41] 7 15 ms 26 ms 11 ms ge-7-0-0.mp2.Weehawken1.Level3.net [4.68.125.141] 8 46 ms 46 ms 48 ms as-0-0.bbr2.Dallas1.Level3.net [64.159.0.137] 9 56 ms 53 ms 48 ms ae-14-53.car4.Dallas1.Level3.net [4.68.122.80] 10 47 ms 46 ms 46 ms 4.78.220.10 11 54 ms 47 ms 47 ms vl32.dsr02.dllstx3.theplanet.com [70.85.127.62] 12 47 ms 47 ms 46 ms vl41.dsr01.dllstx4.theplanet.com [70.85.127.83] 13 48 ms 45 ms 46 ms gi1-0-1.car17.dllstx4.theplanet.com [67.18.116.69] 14 49 ms 60 ms 46 ms 55.b3.1243.static.theplanet.com [67.18.179.85] Trace complete.
×
×
  • Create New...