Jump to content

MJFSOL

Members
  • Posts

    263
  • Joined

  • Last visited

  • Speed Test

    My Results

Posts posted by MJFSOL

  1. Your connection is: 486 Kbps or 0.5 Mbps

    You uploaded at: 59 kB/s

    You are running: 8 times faster than 56K and can upload 1 megabyte in 17.36 second(s)

    Member Ident:Username:MJFSOL CompID:700852198

    Test Time:: 2008/10/07 - 9:25pm

    Test Browser and OS info: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.0; en-US; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092417 Firefox/3.0.3

    Test ID: LP7A0N2CI (if this is a screenshot go to testmy.net to see if this is fake)

    Diagnosis ^info^: Looks Great : 14.62 % faster than the average for host (embarqhsd.net)

    This was tested from a 1013 kB file and took 17.087 seconds to complete

  2. Your connection is: 5026 Kbps or 5 Mbps

    You downloaded at: 614 kB/s

    You are running: 88 times faster than 56K and can download 1 megabyte in 1.67 second(s)

    Member Ident:Username:MJFSOL CompID:65552063854

    Test Time:: 2008/08/19 - 6:13am

    Test Browser and OS info: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.1) Gecko/2008070208 Firefox/3.0.1

    Test ID: 50QEAKX3Z (if this is a screenshot go to testmy.net to see if this is fake)

    Diagnosis ^info^: Awesome! 20% + : 70.72 % faster than the average for host (embarqhsd.net)

    This was tested from a 6144 kB file and took 10.015 seconds to complete

    for a 5M service i cant complain!! :azn:

  3. ok thanks..

    that worked...but i have 2 ports (USB) in the front of the tower and there are 2 in the back of the tower...the funny thing was when i plugged the drive in the back...it recognized the device but wont if i plug it up front...but another hard drive i have it recognizes it just fine no probs.....i wonder why it wont recognize it when plugged up front....but it will in the back?? very weird.... :?  :? :?

  4. an external hard drive that was given to my ystrdy ....its a maxtor 160GB external....no disc or anything with it...just the drive and the USB cable....

    it tries to find the driver for it but says it cant and i dont know how to aquire the drivers....if its needed...

    the funny thing is...on my laptop i plug it in and bam it recognizes it ...no probs...but on this puter no dice...

    any suggestions are welcomed...i checked the USB stuff and everything seems fine...

    thanx guys and gals

    [geek] [geek]

×
×
  • Create New...