Jump to content

CORDY

Members
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

  • Speed Test

    My Results

About CORDY

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. i would recommend destiny cable internet for you, since they have a good coverage in makati and quezon city. ang downside is connection gets too slow specially if it is raining.
  2. ako nag shift from smartbro to globe broadband. back up na lang yung smartbro namin. ok naman ang connection. gets disconnected like 4 or 5 times a day, pero madali lng like 30seconds maximum. im from ortigas extension pasig city.
  3. "Sorry Guest, you are banned from posting or sending personal messages on this forum. We are courteous here. If you cannot follow the rules dont come back. " this msg. only appears if iam using my firefox, which is connected to proxy.meridian.ph. but iam not banned when i use IE. , which do not use proxy or anything. i guess its the proxy, but iam not sure. idk.
  4. ako this january2008. idk if im going to renew the contract.
  5. you know what, i got banned too. now i want my old ip back. anyone knows how can i change my smartbro ip?
  6. @ coolbuster , i just want to ask what should i choose on the Connection Type? coz i think im not doing it right.
  7. ako i ask for my canopy replacement.... sabi ko sira. pinalitan naman nila..
  8. pls disable the canopy default plug detection......
  9. i admit that i messed up with my canopy settings, so i decided to make the unit reset to its factory default. Now i don't have a connection at all. What will i do? what will i do to put my connection back?
  10. i have a question, i also do this color code thing. i keep on changing color codes everytime i got poor connection, but the thing is when i switch to a color code with a high RSSI value, i cant upload anything.... wala akong upload stats. download lang. what seems to be the problem?
  11. :::.. testmy.net test results ..::: Download Connection is:: 550 Kbps about 0.55 Mbps (tested with 5983 kB) Download Speed is:: 67 kB/s Upload Connection is:: 344 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 579 kB) Upload Speed is:: 42 kB/s Tested From:: https://testmy.net (Server 1) Test Time:: 2007/04/11 - 1:43am D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-JC1G0937R U-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-5QN0CRP7K User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.3) Gecko/20070309 Firefox/2.0.0.3 [!] i cant believe that this is my test score, i tested it at 04/11/2007 around 5pm this is the best score i ever got since my connection wos intalled 2months ago.
  12. josh i think u can change the configuration ----- radio. (at your canopy page) go to your canopy page, click Configuration, tapos Radio, Under Radio Configuration change the value of the Color Code. Usually 57 ang value nyan. If its not working on 57 try mo 58. Tapos save then reboot mo yung antenna. I dunno if this could help you. I hope it is.
  13. hi just thank you for your reply. i've tried the link you gave me, but still nothing happened. i think i have to call Smart Bro-ken Customer Service, i hope they give me response right away. I can't even send a 97kb email attachment.
  14. :::.. Download Stats ..::: Download Connection is:: 468 Kbps about 0.5 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 57 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (Server 1) Test Time:: 2007/03/05 - 7:41am Bottom Line:: 8X faster than 56K 1MB Download in 17.96 sec Tested from a 2992 kB file and took 52.335 seconds to complete Download Diagnosis:: Awesome! 20% + : 81.4 % faster than the average for host (234.90) D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-X74FTUNBV User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.2) Gecko/20070219 Firefox/2.0.0.2 [!] It seems that by download speed test is alright and working fine, But when i get to test my Upload Speed, nothing really happends, i was like waiting forever for the test to end, but nothing happens. I waited for 5mins already, until the page cannot be displayed appear on screen. Pls help me with this problem. I already reformat my computer, but still the problem is still there. I hope there is someone who can help me here. thank you.
×
×
  • Create New...