Jump to content

castoy

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

Everything posted by castoy

  1. i hate your speed! hehehehehe... <--- jealous...
  2. oooh... so they can downgrade it if you want?
  3. downgrading of canopy software??? what does that do? please enlighten me... hehe
  4. tweak the ap? i don't get it...
  5. i have nice download speed tonight... check it out!
  6. nevermind... i got it... coolbuster, can you post your bdp limit please? just wanna compare
  7. i went to speedguide.net and i have a question
  8. i wanna be you marketing manager... hehehe
  9. i'm frustrated... can't reach the speed in my sig for 3 weeks now... wonder why...
  10. didn't work... it went back to 10mbps... could it be a base station problem?
  11. yeah i know that... it keeps coming back to 10mbps after i turn of my PC for a while... not just mine but also the other smart bro subscribers here in valenzuela-bulacan area...
  12. from my above post, it's screwed... lol we have a 10mbps epidemic here in valenzuela-bulacan area... this sucks...
  13. use this: http://www.smart.com.ph/SMART/Support/Feedback/ from what i observed, they reply more quickly if you flood em with their feedback form
  14. yay!!! i'm back online! :::.. testmy.net test results ..::: Download Connection is:: 346 Kbps about 0.35 Mbps (tested with 386 kB) Download Speed is:: 42 kB/s Upload Connection is:: 149 Kbps about 0.1 Mbps (tested with 579 kB) Upload Speed is:: 18 kB/s Tested From:: https://testmy.net (Server 1) Test Time:: 2007/07/14 - 10:26am D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-EW42G1S6H U-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-829BSLM5C User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.4) Gecko/20070515 Firefox/2.0.0.4 [!]
  15. woah woah woah! wait.... reformat??!?!?!?!?!? damn!!! huhuhu... this is such a pain... tsk...
  16. well i supposed it's the antenna that's f*ck*d up...
  17. those two always get unchecked every time i start my PC which gives me 10.0mbps... it's annoying so i'm wondering what's causing this screw up... i think my antenna is broken or something...
×
×
  • Create New...