Jump to content

LouieG

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About LouieG

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Ok, I just update firefox to 3.0 and it worked! Thanks! =)
  2. I'm trying to change the channel on my wireless router but I can't get in the IP page. I type admin and leave the password blank, but all it does is bring me to the same screen and ask me again. The model of the dlink wireless router is wbr-1310. Any help is appreciated!
  3. I just DL'ed and installed the mcafee Siteadvisor for firefox. When it told me that I needed to restart the browser. It said this: XPcom. Event receiver: firefox.exe. The procedure entry point NS_Alloc could not be located in the dynamic link library xpcom.dll. I don't see mcafee working, how can i solve this?
  4. oh alright thanks. It said I may need help because of the percentage shown.
  5. Hello everyone, I am new here, so bear with me! My ISP is Earthlink and I am using the 1.5 mbps plan. I installed TCP optimizer and these are my results. Seems like it could go up a little more and my upload stat seems low, but I'll let the experts disect that. My PC is also connected to a d-link wbr-1310 wireless router. :::.. Download Stats ..::: Download Connection is:: 1270 Kbps about 1.3 Mbps (tested with 1536 kB) Download Speed is:: 155 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (Main) Test Time:: 2008/12/04 - 4:14am Bottom Line:: 22X faster than 56K 1MB Download in 6.61 sec
×
×
  • Create New...