Jump to content

phantom113

Members
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About phantom113

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. also I have a LOT of money to do stuff with, although I'm not going to be able to get a new comp. this is mainly for gaming(CS:S, FEAR etc)
  2. alright uh I have no idea the brand of the motherboard or model sorry. my comp is an Intel Pentium 4 2.4 gHz, 256MB RAM(Will be upgraded to 2 gigs), 80 gig HD, dvd r drive, cd r/rw drive, dont know what else you want thought that was the basics so.
  3. yes I know I have to upgrade my motherboard for SLi
  4. I am looking to get a new video card(currently i have an NVIDIA GeForce 4 MX420). The computer is about 2.5 years old so it definitely does not have PCI-E cards. I was wondering whether I should go for the ATI X850 for AGP or PCI-E. Would my computer even support AGP 4x/8x? Also would the NVIDIA GeForce 7800 GTX with SLi be better? If you need more information about my computer I'll be happy to find it for you.
  5. I have the verizon online dsl and supposedly the 3000/768 package, at least thats what they told me over the phone. They gave me the Westell VersaLink modem and I am running Windows XP SP2. I run it through a NIC. These are the speeds I am getting (this was actually the highest I have gotten usually it is about 1300 - 1400 Kbps): :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 1501 Kbps about 1.5 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 183 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (server1) Test Time:: Sat Jun 4 11:44:53 EDT 2005 Bottom Line:: 27X faster than 56K 1MB download in 5.6 sec Diagnosis: May need help : running at only 46.67 % of your hosts average (verizon.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-PDLBNRUM3 :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 256 Kbps about 0.3 Mbps (tested with 579 kB) Upload Speed is:: 31 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (server2) Test Time:: Sat Jun 4 11:50:00 EDT 2005 Bottom Line:: 5X faster than 56K 1MB upload in 33.03 sec Diagnosis: May need help : running at only 54.47 % of your hosts average (verizon.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-1BNEY2ZX5 If you need any more information I will try to get it for you. Thanks in advance
  6. Now that I have my connection setup correctly, I need help fixing the speeds, they are no where near what I was told over the phone.
  7. haha well thanks for the help I really appreciate it. It is fixed but not with one of your ideas. The power cycling probably helped but I had to uninstall the File and Printer Sharing from the Intel connection since verizon would not accept a connection with that. Thanks again cak46 you've been a help.
  8. When the connection that is with the WAN card is on, then I'm connected. If it's just the Intel connection, I'm not connected. By the way, the internet light on my modem is not on even with the WAN connection.
  9. yeah exactly, that's why I'm stumped. The DSL had been working when I first got it but something changed I guess and I have no idea what.
  10. I'm not exactly sure what the WAN Miniport thing is. I've never seen it before. The Intel card is the one that is supposed to be connecting to the internet. Instead it set up a Local Area Connection. It's a Westell VersaLink modem.
  11. no it still doesnt work, it just changed the local area connection(the one that the PRO/100 M Network Connection card is creating). Thanks for the help.
  12. I'm having a problem with my network interface card. It's an Intel PRO/100 M Network Connection card. I have Verizon Online dsl. When i set up verizon dsl it sets up a PPPoE connection with the WAN Miniport(PPPoE) card instead. In the device manager it says that the Microsoft Tun Miniport Adapter cannot start(code 10). I am not sure if this Tun Adapter is the problem or what. I have tried many things and nothing seems to work. PLEASE HELP!
×
×
  • Create New...