Jump to content
Sign in to follow this  
wyantm06

USB Devices Not Working Correctly! Quick Help Please...

Recommended Posts

Hello all I just finally hooked up the front USB ports on my new PC I built. My devices read on my other PC they just won't on here. I mean they read them but yeah it won't detect what it is. This is the error I get when plugging in a USB device. http://img389.imageshack.us/img389/9130/usb1md.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think I figured out my problem...I just don't know how to set up the jumpers. It says in order for the front 2 usb 2.0 to work you have to set the jumpers so its not on 1 and 2 but on 2 and 3...I dont see where these jumpers are!?!? then says in order to support this function power on system via keyboard and mouse "jusbv1/jusbv2" jumper cap should be placed on 2-3..i donno how to do this..this manual blows..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...