Jump to content

testmy.net [email protected] team


Elite.Pete
 Share

Recommended Posts

And another thing, here , let me help you out, that was three, it's that little "B" shaped thingy that comes after two, only w/o the line  :grin:  :haha:

huh?? what do you mean

You could trash the old one, because if it's that old, chances are there's been an update, and you'll get no WU's anyhow, just waste CPU clocks.

says it's on 20/500

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

You would have had to respond directly after we were talkin bout it, twas suppzzed to be funny lol

And hell, if it's still working, then good :)

lookie here brat boy...i did respond right after...you're the one that responding 2 weeks after my response...now tell me...i need a laugh...

3 what??? you're in the number 3 position...can u just tell me...before i blow ur phone up with texts!!...yeh that's a threat...so ban me :haha:

Link to post
Share on other sites

lookie here brat boy...i did respond right after...you're the one that responding 2 weeks after my response...now tell me...i need a laugh...

3 what??? you're in the number 3 position...can u just tell me...before i blow ur phone up with texts!!...yeh that's a threat...so ban me :haha:

woo hoo another double post!!!

muddy i get it now...butthole...when i said double post it WAS double post then i posted again...and it was a triple post...3 in a row...

i'm trying to catch up to tommie :)

  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  dam I like it when you get like that  :haha: :haha:

Damn Momma! Untwist your TIT's and calm down or its to the time out chair for you! :2funny: :2funny: :2funny:

untwist what ?  :haha: :haha:  that was an insane vision  :haha:
Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

[table][tr][td]

[table][tr][td]testmy.net [/td] [/tr][/table]

[table][tr][td]

[table][tr] [td]Report generated on[/td] [td] 06:01:53 January 16, 2010 [/td] [/tr] [tr] [td]Date of last work unit[/td] [td] N/A [/td] [/tr] [tr] [td]Active CPUs within 50 days[/td] [td] N/A [/td] [/tr] [tr] [td]Team Id[/td] [td] 44352 [/td] [/tr] [tr] [td]Grand Score[/td] [td] 5357382 (

certificate) [/td] [/tr] [tr] [td]Work Unit Count[/td] [td] 27435 (certificate) [/td] [/tr] [tr] [td]Team Ranking (incl. aggregate)[/td] [td] 726 of 172631[/td] [/tr] [tr] [td]Home Page[/td] [td] http://www.testmy.net/articles/article-27 [/td] [/tr] [tr] [td] Fast Teampage URL [/td] [td] http://fah-web.stanford.edu/teamstats/team44352.html [/td] [/tr][/table]

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

Link to post
Share on other sites

Pasted wrong page earlier...

[table][tr][td]

[table][tr][td]Grambler [/td][td]Last updated: Sat Jan 16 14:00:03 PST 2010

Sat Jan 16 22:00:03 UTC 2010 [/td][/tr][/table]

[table][tr][td]

[table][tr][td]Date of last work unit[/td][td]N/A [/td][/tr][tr][td]Total score[/td][td]9488 [/td][/tr][tr][td]Overall rank (if points are combined)[/td][td]289081 of 1341692 [/td][/tr][tr][td]Active clients (within 50 days)[/td][td]N/A [/td][/tr][tr][td]Active clients (within 7 days)[/td][td]N/A [/td][/tr][/table]

[table][tr][td]

[table][tr][td]Contributions by team and project:[/td][/tr][/table]

[table][tr][td]

[table][tr][td]Donator [/td][td]

Grambler[/td][/tr][tr][td]Team [/td][td]testmy.net (44352) [/td][/tr][tr][td]Score [/td][td]9488 (certificate) [/td][/tr][tr][td]Donator Rank [/td][td]289081 of 1341692 [/td][/tr][tr][td]WU[/td][td]23 (certificate) [/td][/tr][/table]

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

Link to post
Share on other sites

sigimage.php?u=494662ok, if you cannot copy this, then let me know, I will send it to you by other means....................... in fact the code below will work, just place the url tag open ended in front of it, and close it out at the end. Because the code tags are not working properly in the new 2.0 smf version.

=http://www.testmy.net/t-12441]

http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php?un=grambler&t=44352

Link to post
Share on other sites

No, that s incorrect assuming again, mrs. smarty pant, hehehe, the forum is not displaying the url tags, because of the way I wrote the code, it is not supposed to display it, so , it doesnt, I wrote the code properly.

See what I mean  there ?  :smitten:

edit, look at the txt doc that I attached , you'll see then

Link to post
Share on other sites

  • CA3LE unpinned this topic
  • CA3LE pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...