Jump to content
Sign in to follow this  
oobaldyoo

40 megs a second

Recommended Posts

This is upstairs on my computer, which is running on a 11Mbps dlink wireless network.

Connection is:: 2005 Kbps about 2.01 Mbps (tested with 1013 kB)

Download Speed is:: 245 kB/s

Tested From:: https://testmy.net  (Server 2)

Test Time:: 2006/05/02 - 4:38pm

Bottom Line:: 35X faster than 56K 1MB Download in 4.18 sec

Tested from a 1013 kB file and took 4.141 seconds to complete

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; en) Opera 8.54

Diagnosis: May need help : running at only 40.2 % of your hosts average (Comcast.net)

Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-TY5SXRKFP

This is down stairs connected through my router and to the modem

Your connection is: 42862 Kbps or 42.86 Mbps

You Downloaded at: 5232 kB/s

You are running: 747 times faster than 56K and can Download 1 megabyte in 0.2 second(s)

Member Ident: CompID:6349806204232

Test Time:: 2006/05/02 - 4:41pm

Test Browser and OS info: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; HPC Factor; .NET CLR 1.1.4322)

Test ID: OPQ3RWM4G (if this is a screenshot go to testmy.net to see if this is fake)

Diagnosis ^info^: Awesome! 20% + : 759.3 % faster than the average for host (Comcast.net)

This was tested from a 12160 kB file and took 2.324 seconds to complete

Here are the UL from upstairs:

:::.. Upload Stats ..:::

Connection is:: 210 Kbps about 0.21 Mbps (tested with 579 kB)

Upload Speed is:: 26 kB/s

Tested From:: https://testmy.net  (Server 1)

Test Time:: 2006/05/02 - 2:53pm

Bottom Line:: 4X faster than 56K 1MB Upload in 39.38 sec

Tested from a 579 kB file and took 22.63488 seconds to complete

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; en) Opera 8.54

Diagnosis: May need help : running at only 56.45 % of your hosts average (Comcast.net)

Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-N08XRWLCP

Here are the UL for downstairs

:::.. Upload Stats ..:::

Connection is:: 350 Kbps about 0.35 Mbps (tested with 579 kB)

Upload Speed is:: 43 kB/s

Tested From:: https://testmy.net  (Server 2)

Test Time:: 2006/05/02 - 4:51pm

Bottom Line:: 6X faster than 56K 1MB Upload in 23.81 sec

Tested from a 579 kB file and took 13.55616 seconds to complete

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; HPC Factor; .NET CLR 1.1.4322)

Diagnosis: 90% + Okay : running at 94.09 % of your hosts average (Comcast.net)

Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-XJ6NSTKE2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest PeePs
Your connection is: 42862 Kbps or 42.86 Mbps

You Downloaded at: 5232 kB/s

You are running: 747 times faster than 56K and can Download 1 megabyte in 0.2 second(s)

Member Ident: CompID:6349806204232

Test Time:: 2006/05/02 - 4:41pm

Test Browser and OS info: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; HPC Factor; .NET CLR 1.1.4322)

Test ID: OPQ3RWM4G (if this is a screenshot go to testmy.net to see if this is fake)

Diagnosis ^info^: Awesome! 20% + : 759.3 % faster than the average for host (Comcast.net)

This was tested from a 12160 kB file and took 2.324 seconds to complete

That would be a cached result

Share this post


Link to post
Share on other sites

okay, well for sh!ts and giggles I cleared my history, cache, and temp folder of everything in it, and ran it again from IE.

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 43632 Kbps about 43.63 Mbps (tested with 12160 kB)

Download Speed is:: 5326 kB/s

Tested From:: https://testmy.net  (Server 2)

Test Time:: 2006/05/02 - 5:46pm

Bottom Line:: 761X faster than 56K 1MB Download in 0.19 sec

Tested from a 12160 kB file and took 2.283 seconds to complete

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; HPC Factor; .NET CLR 1.1.4322)

Diagnosis: Awesome! 20% + : 774.56 % faster than the average for host (comcast.net)

Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-Q3WHOM7DE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Think about it, you're running a wireless router, that can handle up to 11 Mbps. Doesn't that make this result rather impossible?

Running Norton, web accelerators, other crap that interferes with the speed test? I remember certain Linksys wireless routers also cause problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

They are just trying to tell you that you can't possibly be getting that speed. Do this, boot up into safe mode with networking and run the speed test again. You will get a more accurate result. What this will do is turn off any accelerators you may be running along with any other program that may be caching your results. Try this and re post speeds.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...