Jump to content

Is there a problem with the speed calculator today?


Recommended Posts

Are you using the SmarTest paladin. I don't and I just went through like a breeze on the 2992 test file. Try testing with a particular file size instead. It might help.  :smile2:

Thanks Tommie:

I have never used the smart test, always the  file size.  I did not have this problem last week.  :tickedoff: :tickedoff:

Link to post
Share on other sites

I just figured if it was putting you up a page you might be using it. So why not try a larger file then? Just trying to help.  :angel:

Thanks Tommie.  I use the 2992 file as is.  I'm about to pull what hair I have left out.

Like I said I haven't had this problem til now as I don't check all the time.

Link to post
Share on other sites

I don't check often either. If you want I have the 5983 test if you want to use it for now. You will have to clean out your temp files before clicking on it, as it takes you directly into the test.

http://www.testmy.net/tools/test/d_load.php?ni=1&tt=1&s=5983&st=st

Hope it helps til they fix it for you.  :smile2:

Link to post
Share on other sites

I don't check often either. If you want I have the 5983 test if you want to use it for now. You will have to clean out your temp files before clicking on it, as it takes you directly into the test.

http://www.testmy.net/tools/test/d_load.php?ni=1&tt=1&s=5983&st=st

Hope it helps til they fix it for you.  :smile2:

Thanks Tommie.  I tried the 5983 and it did the same thing, does 100% and stops.

Link to post
Share on other sites

paladin, It seems to come and go all the time.One day it takes forever the next it works right.

Thanks.  I have never had this problem before.  I will just ignore it from now on.

I just got a new PC and I thought I might have something set wrong.  I guess not tho. as it works just fine at any setting now.  :grin2: :grin2:

Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

It would be nice if the person that fixed the speed

test on Jan. 24, 2007 would fix the test again.  I

have been having the same ole problem since the

first week in March.

I PM"d CA3LE and he replied and I replied, but

nothing has been done nor an answer.  I don't

understand what is going on with this deal.

:shocked: :shocked: :shocked::sad: :sad: :sad:

Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

It would be nice if the person that fixed the speed

test on Jan. 24, 2007 would fix the test again.  I

have been having the same ole problem since the

first week in March.

I PM"d CA3LE and he replied and I replied, but

nothing has been done nor an answer.  I don't

understand what is going on with this deal.

:shocked: :shocked: :shocked::sad: :sad: :sad:

DITTO!!!!!!!!!!!!    SAME  DEAL $#%&*$%#*&*!!!!!!

Link to post
Share on other sites

Hi Paladin, I'm just 'checking in' here. Not as intensely active here as I was for awhile...sorry you're having probs with the speed test! I'd try it but then again...ya can't push a rope. Since I have Cox Cable HSI I generally check first at their Las Vegas site, which for me, is rather close...may not be helpful to you however. Good, quick and usually reliable.

http://test.lvcm.com/

Don't y'all rush and cause a DOS.  :buck2:

See soon!!! 'mo' :uglystupid2::smiley6600:

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...