Jump to content
Sign in to follow this  
just-

Post your speed from Smart Bro (wi fi)

Recommended Posts

I am wondering if those 12000+ speeds are real.  Guys, is it consistent? Like you get those speed say 5 consecutive bandwidth tests?

well.. ok...it aint that consistent (depends on how you define it) but c'mon...

just check out misc tools>score database>username (sven/CB) or their comp IDs :grin2:

so far so good.

@megabytez

you're living up to your name...  :icon_thumright:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mine as of January 30, 2008 12:00 AM-1:00 AM:

share2-IC4FWB85H&dual=yes&q2=6JMILAU0X

above, proxy off

share2-4KZAUEHCQ&dual=yes&q2=S6TD47X3M

above, proxy ON: proxy[dot]smartbro[dot]net

By the way, my speed won't be this, fast, thanks to coolbuster's CableNut settings!

The speed above, after the update of my Canopy Software, yesterday or 2 days ago.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyway, I checked out coolbuster's wonderful blog, and I loved the idea of creating or merging applications which will make a SMARTBro subscriber's connection faster.

Question, how can we have it? Downloadable version? CD? How? How can we pay? PM me, can you give me something like a teaser for it?

my apology, pressing work schedules prevented me from replying to this post of yours.

thank you for the compliments. as i posted before, it is proper to read my blog for FDC updates. advertising something is against tmn forum rules. i hope for your kind understanding.

:smiley:

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ karlo

were you able to find new/different indexes (AP evalution) when you updated your canopy or just same indexes you had before? was it also a new 7Mbps aggregate or still 1Mbps (screenies if you may?)? coz if it does change i may get an update myself. thanks :icon_study:

share2-TAKI9BHR1

:cool2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah, it start out at 30, then 80, then 120kB/s. i only posted the hi points (it got stuck there w/c made me take snapshots... waited for a while if ever it goes down..80, 50 and up again for minutes. i thought IDMs were suppose to be that way since it's clustered? that one slot is consistent, i can't take snaps of the others w/c keeps on disconnecting. (no pause in between coz i use my other pc for work and i leave it and come back often to check)

beginning (same file)

01-1.jpg

end (same file)

02-1.jpg

question.. how come your IDM snapshot isn't aligned?

CaptureWiz019.jpg

03-1.jpg

peace

:grin2:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...