Jump to content
h2haxor

Cox hsi horrible lag periodicly.

Recommended Posts

To start off, i haven't been here in a while and for the past month I've been having periodic internet hang ups which results in pages not loading and horrible lag.(on World of Warcraft the latency meter shows 2k ms up to 10k ms)

I have a ping test for about 15 minutes to Yahoo.com(i accidently closed out the command prompt i had it running for 2 hours and had been getting similar pings)

C:Documents and SettingsCompaq_Owner>ping yahoo.c

Pinging yahoo.com [66.94.234.13] with 32 bytes of d

Request timed out.

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=317ms TTL=56

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=333ms TTL=55

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=329ms TTL=56

Request timed out.

Request timed out.

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=319ms TTL=56

Request timed out.

Request timed out.

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=317ms TTL=56

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=332ms TTL=55

Request timed out.

Request timed out.

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=332ms TTL=56

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=307ms TTL=56

Request timed out.

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=301ms TTL=56

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=351ms TTL=56

Request timed out.

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=353ms TTL=55

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=353ms TTL=55

Request timed out.

Request timed out.

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=318ms TTL=56

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=300ms TTL=56

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=326ms TTL=56

Request timed out.

Reply from 66.94.234.13: bytes=32 time=323ms TTL=55

Request timed out.

Request timed out.

Request timed out.

And so on(i shortened it a lot)

I have a tracert also.

C:Documents and SettingsCompaq_Owner>tracert testmy.net

Tracing route to testmy.net [74.52.182.125]

over a maximum of 30 hops:

  1    1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.1.1

  2    *      295 ms  267 ms  ip72-213-152-1.ok.ok.cox.net [72.213.152.1]

  3  254 ms  306 ms  291 ms  68.12.9.9

  4    *      341 ms    *    68.12.14.64

  5    *      260 ms  279 ms  mtc3dsrj01-ge703.rd.ok.cox.net [68.12.14.9]

  6    *        *      219 ms  dalsbbrj02-so000.r2.dl.cox.net [68.1.0.151]

  7  312 ms  250 ms  280 ms  et2-25.ibr05.dllstx3.theplanet.com [70.85.126.25]

  8    *      269 ms    *    vl31.dsr02.dllstx3.theplanet.com [70.85.127.30]

  9    *      285 ms  270 ms  7a.fd.5746.static.theplanet.com [70.87.253.122]

10    *        *      276 ms  po1.car03.dllstx6.theplanet.com [12.96.160.5]

11  283 ms  269 ms    *    7d.b6.344a.static.theplanet.com [74.52.182.125]

12  268 ms  270 ms    *    7d.b6.344a.static.theplanet.com [74.52.182.125]

13  276 ms    *        *    7d.b6.344a.static.theplanet.com [74.52.182.125]

14    *        *        *    Request timed out.

15  256 ms    *      268 ms  74.52.182.125

Trace complete.

These bursts of lag can last from 5 seconds to upto 5 hours. And constant calls to isp and tech visits uncovers nothing. They were supposed to send out somebody to check the lines but no one came.(was supposed to come yesterday at 7pm cst) Even if they ping my modem when it's going on they see no lag and i know it's not the router because it did the same without it.

Any thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

×
×
  • Create New...