Jump to content

Networking problems = very annoying


Recommended Posts

Hi, it's me again with another networking problem.

A few weeks ago (a month ago), I posted a thread explaining a very annoying problem.

I got it fixed by setting up a Static I.P. for myself.

Another problem arose about 3 weeks later.

The problem wasn't on my main computer, it was on my other one. (It uses WiFi BTW)

It would have a small yellow triangle with an exclamation point at the icon tray bar on the bottom right on the network icon, and say acquiring network address before the icon.

I didn't know what to do, I restarted it, nothing, I restarted the adapter, still nothing.

I decided to reset my router to it's factory settings. The problem on my other computer is fixed, but now I have my old problem with my main computer.

What should I do?

Thanks.

BTW,I didn't set a static I.P. yet, fearing the problem on the other computer might come back.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...