Jump to content
Sign in to follow this  
r.pesquera

tweaking

Recommended Posts

is this good?

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 2065 Kbps about 2.1 Mbps (tested with 1496 KB)

Download Speed is:: 252 KB/s

Tested From:: http://www.testmy.net/

Test Time:: Sat Feb 05 2005 20:46:23 GMT-0400

Bottom Line:: 37X faster than 56K 1MB download in 4.06 sec

Validation Link:: https://testmy.net/id-Z83GP07LB

:::.. Upload Stats ..:::

Connection is:: 1078 Kbps about 1.1 Mbps (tested with 2992 KB)

Upload Speed is:: 132 KB/s

Tested From:: http://www.testmy.net/

Test Time:: Sat Feb 05 2005 20:48:53 GMT-0400

Bottom Line:: 19X faster than 56K 1MB upload in 7.76 sec

Validation Link:: https://testmy.net/id-5Z2BTMWKO

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

1,5 Mbps up, then you should try to tweak your upload if you have win XP SP2

1st find your MSS value with this analyzer http://forums.speedguide.net:8117/

if its 1460 continue, if its not, let me know what MSS value you got, so i can make a new file for you

download and install Cablenut https://testmy.net/forum/index.php?action=dlattach;topic=1013.0;id=64

download this attached file, unzip it to C:ProgramCablenut

open cablenut adjuster, in top left corner click file, load custom settings file,  browse to C:ProgramCablenut and dubble click on the file you unzipped.

now click save to registry and reboot

check speed again

VanBuren :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

RTT max:              4139.4 ms 

RTT avg:              2171.5 ms

with this ping the tweak i suggested wont work

anyways try this, click delete cablenut tweaks and click save to registry

now your back to the windows default values

change DefaultSend window from blanke field to 16384 and click save to registry again and reboot.

btw do you have other tweaks installed, like TCP optimizer?

VanBuren :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

its still really slow.. could you just tell me how to restore everything back to how it was before? (before I even installed cablenut)

thanks

I do not know what tweak program you been using in the past, i can only restore you to windows default settings.....

you should know what tweaks you been using and reload them

VanBuren :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...