Jump to content
beingretarded

Smartbro and Router Problem

Recommended Posts

My D-Link DIR-300 does not load images, only some images. When I don't use router, my connection is fine, but when I use it images doesn't loading.

I have same problem with both OS. I used different browsers but same problem also. The red X appears on the images that are not displaying, something like broken images.

I tried to use a proxy and seems all are ok. Images are loading properly to that particular site but slow and not broken. But, when I don't use proxy, images are not displaying.

Is this a problem with my ISP or router or what? I tried to call the customer service and ask whats happening with my connection. I said that I'm using a router and they advised me to don't use my router temporarily and connect the cable directly to my computer. Hola, the images shown up. They said that my router are blocking my connection.

Aww.. Help pls...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...