Jump to content

can't remove a virus, help me please!


TheArtworkGuy
 Share

Recommended Posts

yeah, that's the one i have

Well then that is one problem at least. Get rid of the DX10 stuff, you don't need it.

Start <a href=http://www.omegadrivers.net/omega_drivers.php>here</a> look for the latest driver.  These usually work very well.

Is it the  "Pro "  ,  XT , or the Pro AGP ?

Look for the ATI drivers <a href=http://ati.amd.com/support/driver.html>here</a>

Link to post
Share on other sites

well, i downloaded the drivers you gave me, and now the computer don't work lol.  i'm on my laptop now..

when i restarted my computer it said something like IDE drive failure, and then it kept trying to load some sort of NVIDIA thing and it kept failing.

it never got to windows, now the computer says

DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER

omgwtfbbq! what do i dO?

Link to post
Share on other sites

If you can go into safe mode and do a system restore.

If I were you I would get the right drivers from the manufacture of the laptop and use them. Sometime they have their own drivers and the ones on the video card manufacture web site  do not always work.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...