Jump to content

Just got new Wireless Internet...


Recommended Posts

I just switched from Starband satellite internet to Centennial myBlue wireless internet. Surfing web pages is alot faster and so far the ping times i have been getting are better but have also been worse. Heres the results from my speed test

Your connection is: 170 Kbps or 0.2 Mbps

You downloaded at: 21 kB/s

You are running: 3 times faster than 56K and can download 1 megabyte in 48.76 second(s)

Member Ident: CompID:1882165843740

Test Time:: 2008/11/08 - 8:24am

Test Browser and OS info: Mozilla/5.0 (Macintosh; U; Intel Mac OS X 10.5; en-US; rv:1.9.0.3) Gecko/2008092414 Firefox/3.0.3

Test ID: SNUEY6741 (if this is a screenshot go to testmy.net to see if this is fake)

Diagnosis ^info^: May need help : running at only 29.31 % of your hosts average (95.130)

This was tested from a 512 kB file and took 24.683 seconds to complete

Ive been getting inbetween 1kb/s - 25k/s since i got the new internet. It is wireless but the signal strength is 4/5 bars(havent really taken the time to find where it gets 5/5 bars). All i would like is to beable to download at the speed it says my average is. If anyone can help at all it would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, ive called tech support and talked to them and told them my situation. They told me that my speeds will be a little bit slower when more people are using the cell phone tower. The thing is, I live in an area where there really isnt that many people at all and all day today i was pinging some sites and the whole morning i was getting ping times between 1500ms-6000ms. When people are using their cell phones it shouldnt have This much of an effect on my speeds. A co-worker of mine uses the same thing, peak hours he experience little to no speed loss at all. Anyone have anyway of helping with this situation?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok, ive called tech support and talked to them and told them my situation. They told me that my speeds will be a little bit slower when more people are using the cell phone tower. The thing is, I live in an area where there really isnt that many people at all and all day today i was pinging some sites and the whole morning i was getting ping times between 1500ms-6000ms. When people are using their cell phones it shouldnt have This much of an effect on my speeds. A co-worker of mine uses the same thing, peak hours he experience little to no speed loss at all. Anyone have anyway of helping with this situation?

try this --> http://www.testmy.net/t-24357

Share this post


Link to post
Share on other sites

I run on a mac so that wont work. Ive been continuing to call tech support and what not. Thing is(im 18), its under my dads name and he doesn't really care much about it as long as loading a page is faster. Im only concerned because its running at 20-40% out of 100%. Im mainly concerned about getting that fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...