Jump to content

Error disabling connection


Recommended Posts

Every time i try to disable my connection, i always get this message " It is not possible to disable the connection at this time. This connection may be using one or more protocols that do not support Plug-and-Play, or it may have initiated by another user or the system account." What could be the possible cause of this error? Thank you...

Link to post
Share on other sites

Most of the time this means there is more then one driver installed for the same device. Check in your "installed programs " .

If you have moved any PCI cards before this started ( may have been a while ago, but you haven't needed to uninstall / disable the connection until now ) , sometimes windows gets confused as to just where this is located in the interrupt,.

Have you tried uninstalling the nic in device manager ? And any other connection as well, restart , the system will find the devices, you'll need the correct drivers after this, so make sure you have media containing them before removing the devices from the system. 

Link to post
Share on other sites

i will try your suggestion when this error already bothers me and my connection encounters some problems...thank you very much

but for the meantime, i will just disregard this one and enjoy my current connection... :haha:

i don't know if this is true, but i don't care...at least this is what the speed test says... :smitten::2funny:

::::::::::.. Download Stats ..::::::::::

Download Connection is:: 5959 Kbps about 6 Mbps (tested with 6144 kB)

Download Speed is:: 727 kB/s

Tested From:: https://testmy.net/ (Main)

Test Time:: 2009/07/27 - 7:23pm

Bottom Line:: 104X faster than 56K 1MB Download in 1.41 sec

Tested from a 6144 kB file and took 8.447 seconds to complete

Download Diagnosis:: Awesome! 20% + : 1569.19 % faster than the average for host (smartbro.net)

D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-MN0IDJU3Z

User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/530.5 (KHTML, like Gecko) Chrome/2.0.172.37 Safari/530.5

Link to post
Share on other sites

Update:

I can now disable the network connections, but my download speed returned to its original speed...  *sigh **

my current speed test result.. :sad3:

:::.. Download Stats ..:::

Download Connection is:: 786 Kbps about 0.8 Mbps (tested with 1544 kB)

Download Speed is:: 96 kB/s

Tested From:: https://testmy.net/ (Main)

Test Time:: 2009/07/31 - 8:17pm

Bottom Line:: 14X faster than 56K 1MB Download in 10.67 sec

Tested from a 1544 kB file and took 16.094 seconds to complete

Download Diagnosis:: Awesome! 20% + : 120.17 % faster than the average for host (smartbro.net)

D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-KN8HMZLAC

User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.9.0.12) Gecko/2009070611 Firefox/3.0.12 [!]

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...