Jump to content
avz_10

Help on my connection speed

Recommended Posts

Hi I'm a smart bro subscriber, I'm just wondering why my connection start to slow down at a specific time ( past 7pm- past 10pm can't determine the exact time, Philippines time) it started last April. I've been reporting this to the tech support but it took quite sometime before they manage to fix it and it only last for about 1 week. I'm reporting again but no avail keep saying they will fix it.

I'm using this net for online game playing and I keep getting disconnected from the game but I'm still connected to the net i can surf. since this is the only the time i can play from work it's a little frustrating

this is my current speed at 2pm

:::.. testmy.net test results ..:::

Download Connection is:: 781 Kbps about 0.78 Mbps (tested with 1024 kB)

Download Speed is:: 95 kB/s

Upload Connection is:: 193 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 386 kB)

Upload Speed is:: 24 kB/s

Tested From:: https://testmy.net (Main)

Test Time:: 2009/09/14 - 11:44pm

D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-F7Y6M5192

U-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-J0YF6ULHD

User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6 (.NET CLR 3.5.30729) [!]

it slow down to 100+ sometime 2 digit only every 7pm strikes and goes back past 10pm or 11

It's above the advertise speed since i used coolbuster's tweaking. I even thought this was the problem so i reformatted and didn't apply any tweak but it's the same

Thanks in advance and sorry for my poor english

Share this post


Link to post
Share on other sites

:::.. testmy.net test results ..:::

Download Connection is:: 132 Kbps about 0.13 Mbps (tested with 512 kB)

Download Speed is:: 16 kB/s

Upload Connection is:: 186 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 386 kB)

Upload Speed is:: 23 kB/s

Tested From:: https://testmy.net (Main)

Test Time:: 2009/09/15 - 6:18am

D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-HWPR1L5C0

U-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-I3HOB2EXJ

User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 6.1; en-US; rv:1.9.0.6) Gecko/2009011913 Firefox/3.0.6 (.NET CLR 3.5.30729) [!]

this is my speed during the said time

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...