Jump to content
Sign in to follow this  
JerryL5

Hello -New Forum User

Recommended Posts

Hello.

I have used Testmy for a long time and recently got ATT DSL extreme (3mbps.)

For the past week the auto upload test stops after 97kb with a result of 50% normal.

If I manually choose .6 mb, it shows normal upload speeds (100% or better.)

I am using IE8 on WinXP (Media Center.)

Is this a browser problem or what?

Thanks,

JerryL5

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello.

I have used Testmy for a long time and recently got ATT DSL extreme (3mbps.)

For the past week the auto upload test stops after 97kb with a result of 50% normal.

If I manually choose .6 mb, it shows normal upload speeds (100% or better.)

I am using IE8 on WinXP (Media Center.)

Is this a browser problem or what?

Thanks,

JerryL5

Hey JerryL5,

Thanks for continuing to use TestMy.net. The site is under constant development and sometimes changes need to be reverted.

I knew exactly what it was and I made a correction that should resolve what you're talking about. Give it a try and let me know if it's good for you now. ;)

-CA3LE

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...