Jump to content

Loss Of Signal To Airport Extreme And Loss Of Voip


Recommended Posts

On a regular basis, I lose signal to AIrport Extreme which in turn crashes my Teleblend VOIP. Comcast is my provider. I restart the Airport and it is OK for a while and then it crashes again. Where should I start to look for problem? When it is working, it is perfect and then something goes awry. Could the Airport be the culprit? Or is something triggering this crash? I have a Motorola modem SB5120, Roku, Apple TV and Scientific Atlanta 8300HD.

Link to post
Share on other sites

On a regular basis, I lose signal to AIrport Extreme which in turn crashes my Teleblend VOIP. Comcast is my provider. I restart the Airport and it is OK for a while and then it crashes again. Where should I start to look for problem? When it is working, it is perfect and then something goes awry. Could the Airport be the culprit? Or is something triggering this crash? I have a Motorola modem SB5120, Roku, Apple TV and Scientific Atlanta 8300HD.

Sorry you haven't got a response on this yet. I personally haven't had a problem like that but maybe if you provide a little bit more details about the crash I can help.

Are you on a laptop? You could possibly have something in the room that's interfering. I personally have little drop zones in my house... mostly because of the amount of various electronics I have. But some areas, within a two foot radius will drop my speeds by 40Mbps, move over a little and BAM, full speed. So that's something to look into.

Good luck, and if you find the culprit please post your solution so that any future visitors may find help. ;)

-CA3LE

Link to post
Share on other sites
  • 1 year later...
  • 8 years later...

I have an orchard of Apples in my house.  I use a meshed network of Airports for Wifi. When I first connected I had the Starlink connection dropping out every few minutes for about 30 seconds and then reconnecting again.  I reconfigured the mesh network in the house  and set up everything then rebooted Starlink without connecting it to the network. Once it was stable and working on its own Wi-Fi hub I then connected it to the meshed network and I have not had a problem since then. It seems to be stable and reliable.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...