Jump to content
starship_troopers

TMN site issue.

Recommended Posts

Hey guys, CA3LE, everyone i just have a quick question. perhaps its my end (most likely). but it seems even when i clear cookies, cache, etc in firefox i have troubles loading The homepage. if i jump to the forum its fine. but the homepage seems to have trouble loading for me. it never times out. just hangs for 10-15 seconds or so then pops up bit by bit. imagine loading a page on dial up. where it slowly fills the page in lol.

 

is it just something on my end? every other site is fine and my speeds are 40/5 currently. i havent tried chrome yet, mainly because i hate that browser. but just a curious little thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

How long has this been going on ? 

 

If you are using your ISP's DNS, use either googles DNS (8.8.8.8 or 8.8.4.4) you can also add openDNS (208.67.222.222)

And make sure the DNS on the machine is set to use the router/switch DNS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pops right up for me. As the page is loading look at the status bar and take note of any addresses hanging. I've seen AdSense hold up loading but I thought the new async code fixed that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

since you mentioned adsense, the name reminded me that i have "adblock plus"  installed and so i disabled it. popped up fine. so just messing around i uninstalled and reinstalled the addon and its smooth now. weird.

 

must have been something borked up in my browser. seems resolved after that.

 

Thanks for the quick reply man

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
Speed Test Version 15.9
© 2019 TestMy Net LLC - TestMy.net - Terms & Privacy