Jump to content

Results of test not logged in My Results


Recommended Posts

Help please. I'm new to this site and have been testing various sim cards on my router to check which provider is most consistant with LTE service and as of today there is a glitch. I've run some individual tests and started an automatic test and none of the results have been logged. My Results only show tests I completed two days ago and none of today's tests. I've logged in and out to see if that changed anything but no joy. Any ideas as to what's wrong? Thanks in advance, A

Share this post


Link to post
Share on other sites

Now here's a strange thing - I've been doing the earlier tests via Chrome, over the weekend I used Firefox, today I've used Chrome again - my latest results don't show up on Chrome but just switched that off and switched on Firefox and lo and behold all My Results carried out via Chrome are visible. Go figure? Any ideas? Thanks in advance, A

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...