Jump to content
Sign in to follow this  
GIXXERGUY6

Poor test results from testmy.net

Recommended Posts

shut all down and retested 5.7-5.8-6.4 without anything up

opened all back up cept for the outpost and I am getting 6.4-5.7-5.8

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 6408 Kbps about 6.4 Mbps (tested with 12160 kB)

Download Speed is:: 782 kB/s

Tested From:: https://testmy.net/ (server2)

Test Time:: Sat Dec 17 00:34:39 EST 2005

Bottom Line:: 114X faster than 56K 1MB download in 1.31 sec

Diagnosis: Awesome! 20% + : 90.77 % faster than the average for host (adelphia.net)

I think the problem is OUTPOST is there some better settings for it or something?

btw thanks for the insight. I knew all that would hog it, but it never has in the past, and it doesn't for any other testers, so i overlooked it.

thanks man.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It all depends on what kind of activity they're up to, and how you have them configured.  Shutting them down is simply the easiest way to remove this from the equation.  As for the Outpost, try deleting the logs and restarting your computer.  There may be something corrupt in there.  Otherwise, try turning features off one-by-one and see what most affects your speed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...