Jump to content
Sign in to follow this  
acidman

my new 10 mbps down 1 mbps up connection

Recommended Posts

Im a computer enginering/ electronic engineering student up here in canada

and i just got my new 10mbps connection i  average around 6 mbps on my isp

(cogeco).  When i do speed test(s) and the avaerage around 5-6 if i seen and dl spike at 1.08 MB/S at once for like 3 seconds  but my averarge is around 6 mbps i m up late when know sole should be online here and still get the same crappy rate i have tweak my connection phone my isp my best guses is that there lieing and iam paying for 10 mbps and only getting 6 i understand  that there is and ave of 8-25 %  TCP error but that should put me down at 7.5 mbps my firm ware on my router is updated the only test i hvae not dont is but one of my  puters on the wan connection and then on the lan connection and doing tranfer that way but i was just hopeing some one could help my situation here

my guses are back cableing  iny building Busy hours ( which i bypasses b4 because i am up late)  ot just cogeco is fucking full of shit ... sorry for gramer and spellinfg

ps my speed spike when i  was directly connected to the internet not threw my router

Share this post


Link to post
Share on other sites

:::.. Upload Stats ..:::

Connection is:: 536 Kbps about 0.5 Mbps (tested with 1013 KB)

Upload Speed is:: 65 KB/s

Tested From:: http://www.testmy.net/

Bottom Line:: 10 times faster than 56K you can upload 1MB in 15.75 second(s)

Validation Link:: https://testmy.net/cgi-bin/get.cgi?Test_ID=YL9TNIDJW

:::.. Download Stats ..:::

Connection is:: 3682 Kbps about 3.7 Mbps (tested with 2992 KB)

Download Speed is:: 449 KB/s

Tested From:: http://www.testmy.net/

Bottom Line:: 66 times faster than 56K you can download 1MB in 2.28 second(s)

Validation Link:: https://testmy.net/cgi-bin/get.cgi?Test_ID=4JZDVPBHY

i get  1 mbps  from  my isp all the time i am not concern about that

Share this post


Link to post
Share on other sites

i get 6 mbps off my ISP server and 1 mbps up

i should average around 8 mbps i know some web site are allways busy and shit

i just wanted to see if any one has the same problem

i had the same problem when i had dsl i had a 4mbps connection and 0.640 kbps up

but my average was 2.8  it should have been atleast 3.8 atmost and 3.2 atleast atleast

if some one here is with cogeco or a cable company  cliaming 10 mbps please repsond

acidman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...