Jump to content

domain_not_set.invalid


gonzo54
 Share

Recommended Posts

Hi Everyone, I recently performed an ipconfig test and I noticed that the Windows IP Configuration DNS Suffix Search List came back with domain_not_set.invalid. I have Verizon DSL as my ISP 3000/7668, using Actiontec GT704WG Modem/Router. I have never seen this before when I've done an ip test. Should I be worried about this and how can I correct it?

Link to post
Share on other sites

This is what it says:

Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600]

© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.

C:Documents and Settingsuser>ipconfig /release

Windows IP Configuration

Ethernet adapter Local Area Connection:

        Connection-specific DNS Suffix  . :

        IP Address. . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0

        Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 0.0.0.0

        Default Gateway . . . . . . . . . :

C:Documents and Settingsuser>ipconfig /renew

Windows IP Configuration

Ethernet adapter Local Area Connection:

        Connection-specific DNS Suffix  . : domain_not_set.invalid

        IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.1.64

        Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0

        Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.1.1

C:Documents and Settingsuser>

Link to post
Share on other sites

  • 2 years later...

welcome to the forum, gonzo54 !

try to go in cmd prompt and type ipconfig /release after that is done type ipconfig /renew then tell us what it says

hey TimPawlak, thank for the info but i have a problem here :icon_pale:, after typing in ipconfig/release it say "The requested Operation requires elevation" and i have no clue what that is, do you have any clue it is? well thank TimPawlak :smitten:

-ZengXiong

Link to post
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...