Jump to content

Jaybird2203

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About Jaybird2203

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. xplornet connection speed

    I called the supervisor the night after my post and she was explaining to me that they have filed for a new license and that it will take approx 3-4 weeks before my speed will be back up and running full tilt, so in the mean time I asked her about a discount as I don't think I should be paying full price for a fraction of the connection, she told me that she had to get approval for the discount, well the following day she called me and told me that I could get 50% off until the problem is fixed, which I was surprised at the amount but she felt sympathetic towards my situation and even just that little bit of humanity made me feel like this is an ISP that is trying but has to grow in order to survive, right now they have hit the max on what they can offer with what they have.
  2. xplornet connection speed

    I got off the phone with the level 3 techs for my situation yesterday, they told me that they needed to replace the backhaul between two towers, they also told me that it will take a few weeks so I asked who would I contact to get a discount on my service they told me that a supervisor would call me back, so 4 hours went by and i called them asking to speak to one, they advised me that she just went on lunch and would call me back within the hour, that was last night and lo and behold -- no call, I'm calling them up tonight and giving them an ear full, this is absurd, I'm not going to pay full price for a service I'm getting about 1/20th of what i should be getting. Just for the record, my speeds within the last week have dropped to 300kbits/s where 2 months ago i was getting 2800 - 3200 solid
  3. Gaming on Xplornet Wireless

    You need a staic IP to play online with wireless, to get around the NAT router that they use, hope that helps, I know its bringing an old post back but
  4. xplornet connection speed

    Here's something I stumbled upon in the last few days, I was able to get a service guy to log into my wireless antenna and I seen a setting called" max sustained downlink" and for the last 4 weeks or so my internet was always around 85-90kBs/s steady, about that setting when I looked at the value of it, it was set at 900kbs coincidence? I'm not sure about that, just thought I would share that with you guys. also there was one for uplink and that was set at 600kbs which is what my upload was capped at.
  5. xplornet connection speed

    hey bricklin, we had the tech guys come out again this time they installed a dish looking device with the 2.4ghz receiver on it, and my service is now at 3megs constantly. just thought i would throw that your way to see if you mention it they might do something about it.
  6. Bricklin, you pay for the 1.5mbit line correct? if your not getting close to half or steady service, tell them you don't want to pay for the month, be firm that the problem isn't on your end and tell them to get a service crew out to check it out. just keep up the pressure on them, call your installers and let them know as well, we had to be a HUGE pain at first for them to believe it wasn't our end. oh and i dont know if your telling them that this problem has been going on for several days or not then you might want to do that as well.
  7. i've tried tweaking the connection but still nothing, was on the phone today aswell around 2:30pm lvl2 tech said they were having a problem with speeds in the area and should be corrected by tomorrow ( so she said) and if not to call back again. i feel like they dont know what they're doing, with the extremly crappy tech and shady installers. oh and btw, speeds are back down to 300-400kbits/sec again
  8. i understand that the advertised speed is what the package is capable of, its the fact the sales guy/service crew tell me that i should be seeing approx. half of what i pay for. also i couldn't find anywhere a statment saying minimum speed, only thing i found was a statment saying speeds are not guarenteed (sp??)
  9. and heres an upload test :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 70 Kbps about 0.07 Mbps (tested with 579 kB) Upload Speed is:: 9 kB/s Tested From:: http://testmy.net (Server 1) Test Time:: 2006/04/29 - 5:17am Bottom Line:: 1X faster than 56K 1MB Upload in 113.78 sec Tested from a 579 kB file and took 67.4544 seconds to complete Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.2) Gecko/20060308 Firefox/1.5.0.2 Diagnosis: May need help : running at only 29.54 % of your hosts average (128.10) Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-BIP0CRQ8K
  10. the tech guys came out and tested it said everting was fine, at that time i was getting 1.6-2.2 mbits down, so nothing that they could fix. I got the same response that Bricklin got, about 50% of paid for package (5mbits paid for, so 2.5mbits normal) and now speeds are back down again. heres a speed test :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 183 Kbps about 0.18 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 22 kB/s Tested From:: http://testmy.net (Server 2) Test Time:: 2006/04/29 - 6:47am Bottom Line:: 3X faster than 56K 1MB Download in 46.55 sec Tested from a 2992 kB file and took 134.016 seconds to complete Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.2) Gecko/20060308 Firefox/1.5.0.2 Diagnosis: May need help : running at only 14.3 % of your hosts average (128.10) Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-8YUDB19T2
  11. yes i'm behind a router ut when the speeds are down it makes no difference if hooked up directly or not, ow about the speed tests i should have posted them last night as the speeds have gone back up this morning but as soon as the go back down i'll post them both then
  12. just a little back ground info... xplornet wireless,2.4GHz receiver, 5mbit service plus static ip (for gaming, due to their nat router on thier end) on the Zepyhr tower about 2 miles away and can see tower from antenna. when we first signed up we had constant speeds of 1.8mbits to 2.6 mbits solid, fine no prob then about 2 weeks later speeds droped down to 200kbits-300kbits per sec, called tech, told problem was on our end, received their "speed doc"(if you've had problems with them they'll send you this, all it is, is a document on updating windows and doing virus and spyware tests) then for about 3 days speeds were "pathetic" for a 5mbit service 600kbits-900kbits and now (the 27th) speeds have dropped back down to.....wait ...wait...40KBITS - 75KBITS just getting a little annoyed with xplornet and paying 80/month for almost less than dial-up speeds (oh and had to pay for a 40' tower to be installed $900+) if anyone has any idea why this is happening or possible solutions PLEASE, pretty PLEASE tell me so i can get through this.
×
Speed Test Version 15.9
© 2017 TestMy Net LLC - TestMy.net - Terms & Privacy
© 2017 TestMy Net LLC - TestMy.net - Forum - Terms & Privacy