Jump to content

REDJ

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About REDJ

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Will I have to change any of these settings if I start adding multiple computers and a router? I normally have 3- 4 on the net the same time. I know if I want them to have as good connection as me I should give tem the cablenut settings, but will they change if more comps and a router are added?
  2. :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 5581 Kbps about 5.6 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 681 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (server2) Test Time:: Mon Jan 09 2006 23:30:02 GMT-0600 (Central Standard Time) Bottom Line:: 100X faster than 56K 1MB download in 1.5 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 132.06 % faster than the average for host (qwest.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-8N0JPTQ12 :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 783 Kbps about 0.8 Mbps (tested with 2992 kB) Upload Speed is:: 96 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (server1) Test Time:: Mon Jan 09 2006 23:31:20 GMT-0600 (Central Standard Time) Bottom Line:: 14X faster than 56K 1MB upload in 10.67 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 64.15 % faster than the average for host (qwest.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-JO5LHIQCN YOUS A GOD! REDJ LIKE!
  3. I have done both, virus in safe mode with networking and spyware both in normal and safe mode with networking. Is there some settings that may be messed up int he registry? I'm used to cable with a MTU of 1500, and now mine is set to 1492, is theer a way to test if this is the problem? and the MTU I should have?
  4. Test ran for 45 minutes and did not complete. I have no other firewalls running. Whewn the guy hooked it up I said I only had 13dB going into my phone line, that was for outside where the phone line comes into the house. I also have 13dB at the phone jack with a barnd new phone cord and new modem. I could literally throw a rock and hit one of their serveers if ti was outside, hat's how close I am to them. Any ideas?
  5. Test ran for about 1 hour and did not complete.
  6. Yes, but I am not using it, the firewall on the modem is turned off and I am using sygate.
  7. TCP options string = 020405ac0103030301010402 MTU = 1492 MTU is optimized for PPoE DSL broadband. If not, consider raising MTU to 1500 for optimal throughput. MSS = 1452 MSS is optimized for PPPoE DSL broadband. If not, consider raising your MTU value. Default Receive Window (RWIN) = 522720 RWIN Scaling (RFC1323) = 3 bits (scale factor of 6) Unscaled Receive Window = 65340 RWIN is a multiple of MSS Other values for RWIN that might work well with your current MTU/MSS: 511104 (MSS x 44 * scale factor of 255552 (MSS x 44 * scale factor of 4) 127776 (MSS x 44 * scale factor of 2) 63888 (MSS x 44) bandwidth * delay product (Note this is not a speed test): Your RcvWindow limits you to: 20908.8 kbps (2613.6 KBytes/s) @ 200ms Your RcvWindow limits you to: 8363.52 kbps (1045.44 KBytes/s) @ 500ms MTU Discovery (RFC1191) = ON Time to live left = 52 hops TTL value is ok. Timestamps (RFC1323) = OFF Selective Acknowledgements (RFC2018) = ON IP type of service field (RFC1349) = 00000000 (0) The current date is: Mon 01/09/2006 The current time is: 21:29:59.48 Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] Pinging testmy.net [67.18.179.85] with 32 bytes of data: Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=109ms TTL=51 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=131ms TTL=51 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=130ms TTL=51 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=110ms TTL=51 Ping statistics for 67.18.179.85: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 109ms, Maximum = 131ms, Average = 120ms Ping Complete. Tracing route to testmy.net [67.18.179.85] over a maximum of 30 hops: 1 * * * Request timed out. 2 40 ms 38 ms 38 ms dlth-dsl-gw01-193.dlth.qwest.net [65.102.106.193] 3 40 ms 38 ms 38 ms dlth-agw1.inet.qwest.net [65.102.106.93] 4 41 ms 39 ms 39 ms dth-core-01.inet.qwest.net [207.109.192.241] 5 81 ms 112 ms 108 ms mpl-core-02.inet.qwest.net [205.171.5.117] 6 69 ms 68 ms 68 ms cer-core-02.inet.qwest.net [67.14.8.18] 7 69 ms 68 ms 68 ms cer-brdr-01.inet.qwest.net [205.171.139.62] 8 68 ms 68 ms 69 ms qwest-gw.cgcil.ip.att.net [192.205.32.97] 9 114 ms 133 ms 141 ms tbr2-p012201.cgcil.ip.att.net [12.123.6.38] 10 136 ms 162 ms 174 ms tbr2-cl7.sl9mo.ip.att.net [12.122.10.46] 11 127 ms 123 ms 136 ms 12.122.9.141 12 206 ms 147 ms 245 ms tbr2-cl6.dlstx.ip.att.net [12.122.10.90] 13 151 ms 177 ms 151 ms gar1-p370.dlrtx.ip.att.net [12.123.196.97] 14 114 ms 107 ms 96 ms 12.119.136.14 15 81 ms 82 ms 82 ms vl32.dsr02.dllstx3.theplanet.com [70.85.127.62] 16 83 ms 83 ms 82 ms vl41.dsr01.dllstx4.theplanet.com [70.85.127.83] 17 82 ms 80 ms 83 ms gi1-0-1.car17.dllstx4.theplanet.com [67.18.116.69] 18 147 ms 173 ms 166 ms 85.67-18-179.reverse.theplanet.com [67.18.179.85] Trace complete.
  8. I have quest dsl now, and I am supposed to get 7000/864. I have ran TCP Optimaizer and sellected PPoE, but mine is PPoA is that a problem? :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 1025 Kbps about 1 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 125 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (server2) Test Time:: Mon Jan 09 2006 21:22:48 GMT-0600 (Central Standard Time) Bottom Line:: 18X faster than 56K 1MB download in 8.19 sec Diagnosis: May need help : running at only 42.62 % of your hosts average (qwest.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-2GVWRIJYH :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 425 Kbps about 0.4 Mbps (tested with 2992 kB) Upload Speed is:: 52 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (server2) Test Time:: Mon Jan 09 2006 21:24:42 GMT-0600 (Central Standard Time) Bottom Line:: 8X faster than 56K 1MB upload in 19.69 sec Diagnosis: May need help : running at only 89.29 % of your hosts average (qwest.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-J6UQRK5D1 What can I do? I have odne all things int eh sticky topic, though, I read you are supposed to take off the limit for # of TCP connections form SP2, it's set to 10, but what should I put it to?
  9. Your connection is: 4418 Kbps (about 4.4 Mbps) You downloaded at: 539 kB/s Your TRuSPEED: ^info^ 4727 Kbps :: 577 kB/s (7% overhead factored) Bottom Line: You are running: 79 times faster than 56K and can download 1 megabyte in 1.9 second(s) Diagnosis: Awesome! 20% + : 33.56 % faster than the average for host (mchsi.com) Your connection is: 251 Kbps (about 0.3 Mbps) You uploaded at: 31 kB/s Your TRuSPEED: ^info^ 269 Kbps :: 33 kB/s (7% overhead factored) Bottom Line: You are running: 4 times faster than 56K and can upload 1 megabyte in 33.03 second(s) Diagnosis: Looks Great : 14.09 % faster than the average for host (mchsi.com) I am more concerned with my upload speed, but I want both faster if possible. I have a genric Linksys router Is there anything I can do to make it faster? I just selected optimal settings TCP Optimizer and nothing more.
×
×
  • Create New...