Jump to content

lildawgryan

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

Posts posted by lildawgryan


  1. hey halobox would you reccomend i use my d link wired router with my linksys wireless router connected to it. Or do you think i should eliminate the d link and just use the linksys. The problem i had with the linksys is if your sopposed to connect your computer to the internet without a router before you connect it i did not know how I would do that using verzion fios. Thanks 4 your time! :D


  2. for some reason my upload has never gone above .8 on this site. On other sites my upload is usually 1.82. I read about why the upload speed might not be accurate on this site for upload speeds offered by verizon fios but others have gotten accurate scores on this site so i was wondering why this happens to me? anyone?


  3. FiOS 15/2

    :::.. Download Stats ..:::

    Connection is:: 15714 Kbps about 15.7 Mbps (tested with 12160 kB)

    Download Speed is:: 1918 kB/s

    Tested From:: https://testmy.net/ (prem)

    Test Time:: Fri May 6 16:40:54 EDT 2005

    Bottom Line:: 281X faster than 56K 1MB download in 0.53 sec

    Diagnosis: Awesome! 20% + : 435.95 % faster than the average for host (verizon.net)

    Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-EKUOF9NLR

    :::.. Upload Stats ..:::

    Connection is:: 800 Kbps about 0.8 Mbps (tested with 2992 kB)

    Upload Speed is:: 98 kB/s

    Tested From:: https://testmy.net/ (main)

    Test Time:: Fri May 6 14:13:44 EDT 2005

    Bottom Line:: 14X faster than 56K 1MB upload in 10.45 sec

    Diagnosis: Awesome! 20% + : 76.6 % faster than the average for host (verizon.net)

    Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-NU4GW203Y

    Can anyone help me out installing my old Linksys Wireless - G Router. Verizon tech had to install the D-Link. You dont have to be too descriptive as i should already know how to install it.

    My upload stays at .8 too


  4. Well I have yet to experience any major problems with this Linksys Modem. I have it connected to my Linksys Wireless G router also. I dont know why but im located on the east coast, VA and i can never get stable speeds when running multiple speed tests on this site except very rarly. I also found that its most accurate when i run the "larger" speed test link. I love this site no doubt thought! :D This is my result from just now, and this is the highest so far ive gotten with this linksys BEFMU10.

    :::.. Download Stats ..:::

    Connection is:: 5759 Kbps about 5.8 Mbps (tested with 2992 KB)

    Download Speed is:: 703 KB/s

    Tested From:: http://www.testmy.net/

    Bottom Line:: 103 times faster than 56K you can download 1MB in 1.46 second(s)

    Validation Link:: https://testmy.net/cgi-bin/get.cgi?Test_ID=YWCQOS1XA


  5. Ive had this problem ever since my cable was installed at my new house which has been about 2 months. This is my second SB5100 modem. The problem i have is that i cannot keep constant download speeds. Signal strengh is great and i never have issues with upload speeds. I have had a brand new line installed from the box outside directly to my wall and directly to my modem. I have looked into everything possible. I came accross this yesterday and really dont know what it means or if it could be causing the problem. This is my log file for my SB5100. Notice each day i get the same exact errors its never different and there isnt a day in which these errors arnt listed. This is just part of my log file from the last few days.

    1970-01-01 00:00:11 3-Critical 0x040D9A2C DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response.

    2004-10-24 23:22:38 6-Notice 0x041D02B4 SW Download INIT - Via NMS

    2004-10-24 21:02:54 3-Critical 0x04E33A74 Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out

    1970-01-01 00:00:13 3-Critical 0x040D9A2C DHCP WARNING - Non-critical field invalid in response.

    2004-10-24 05:21:55 6-Notice 0x041D02B4 SW Download INIT - Via NMS

    2004-10-24 03:24:16 4-Error 0x041D03E0 SW Upgrade Failed Before Download - Server not Present

    2004-10-24 03:22:36 6-Notice 0x041D02B4 SW Download INIT - Via NMS

    2004-10-24 01:24:50 4-Error 0x041D03E0 SW Upgrade Failed Before Download - Server not Present

    2004-10-24 01:23:11 6-Notice 0x041D02B4 SW Download INIT - Via NMS

    2004-10-23 23:25:14 4-Error 0x041D03E0 SW Upgrade Failed Before Download - Server not Present

    2004-10-23 23:23:35 6-Notice 0x041D02B4 SW Download INIT - Via NMS

    2004-10-23 18:53:53 5-Warning 0x040DC13C DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response


  6. here are some ping/tracert results

    Ping statistics for 24.248.73.200:

    Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1

    2 13 ms 19 ms 20 ms ip68-100-48-1.dc.dc.cox.net [68.100.48.1]

    3 11 ms 15 ms 13 ms ip68-100-0-1.dc.dc.cox.net [68.100.0.1]

    4 13 ms 15 ms 14 ms ip68-100-0-137.dc.dc.cox.net [68.100.0.137]

    5 16 ms 12 ms 16 ms 68.1.1.4

    6 19 ms 13 ms 14 ms 68.1.1.3

    7 17 ms 13 ms 36 ms ashbbbpc01pos0100.r2.as.cox.net [68.1.1.19]

    8 15 ms 27 ms 27 ms 68.105.30.98

    9 136 ms 109 ms 111 ms UNKNOWN-216-115-97-2.yahoo.com [216.115.97.2]

    10 110 ms 147 ms 108 ms vl35.bas1-m.scd.yahoo.com [66.218.82.197]

    11 114 ms 116 ms 115 ms UNKNOWN-66-218-82-238.yahoo.com [66.218.82.238]

    12 110 ms 105 ms 111 ms w2.rc.vip.scd.yahoo.com [66.94.234.13]

    Pinging 70.177.188.1 with 32 bytes of data:

    Reply from 70.177.188.1: bytes=32 time=21ms TTL=254

    Reply from 70.177.188.1: bytes=32 time=31ms TTL=254

    Reply from 70.177.188.1: bytes=32 time=23ms TTL=254

    Request timed out.

    Ping statistics for 70.177.188.1:

    Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),

    Approximate round trip times in milli-seconds:

    Minimum = 21ms, Maximum = 31ms, Average = 25ms

    Tracing route to google.com [216.239.57.99]

    over a maximum of 30 hops:

    1 16 ms 33 ms 16 ms ip70-177-188-1.dc.dc.cox.net [70.177.188.1]

    2 17 ms 21 ms 22 ms ip68-100-0-1.dc.dc.cox.net [68.100.0.1]

    3 20 ms 19 ms 15 ms ip68-100-0-137.dc.dc.cox.net [68.100.0.137]

    4 32 ms 48 ms 26 ms 68.1.1.4

    5 31 ms 30 ms 29 ms 68.1.1.3

    6 22 ms 22 ms 12 ms ashbbbpc01pos0100.r2.as.cox.net [68.1.1.19]

    7 29 ms 19 ms 17 ms eqixva-google-gige.google.com [206.223.115.21]

    8 25 ms 27 ms 22 ms 216.239.48.78

    9 32 ms 30 ms 32 ms 216.239.47.153

    10 18 ms 17 ms 20 ms 216.239.47.70

    11 34 ms 29 ms 26 ms 216.239.46.33

    12 66 ms 74 ms 69 ms 216.239.46.53

    13 78 ms 74 ms 68 ms 216.239.46.46

    14 105 ms 115 ms 119 ms 216.239.47.129

    15 126 ms 120 ms 121 ms 64.233.175.133

    16 108 ms 110 ms 105 ms 64.233.175.89

    17 118 ms 115 ms 125 ms 216.239.49.170

    18 115 ms 107 ms 117 ms 216.239.47.194

    19 117 ms 99 ms 104 ms 216.239.57.99


  7. Hello i was wondering if anybody could help me with my problem. Using the command promt i ping many ip address, mostly yahoo.com google.com and so on. Most of the time the ping times come out very good about 10-40ms but then again somtimes they come out to 120-130 and sometimes they get timed out. This also goes for when i ping my gateway address i sometimes get a request timeout. Now i wouldnt be complaining if this way once a day but the majority of the time a little under half this happens. I notice a very high loss in speed. Also what seems a little akward is at 130-330 in the morning my speed are great however i still receieve request timeouts when pinging certain sites such as google.com ext and get a lot of packet loss. What solutions do I have and what can be the problem. I understand maybe a bad signal but somtimes when i see i only get a great connection in the morning makes me think otherwise. I dont know much but my guess is that i have a number of problems all together. A cox communications guy has been to my house twice in the last week.


  8. 1 24 ms 16 ms 17 ms ip70-177-188-1.dc.dc.cox.net [70.177.188.

    2 13 ms 18 ms 14 ms ip68-100-0-1.dc.dc.cox.net [68.100.0.1]

    3 67 ms 19 ms * ip68-100-0-145.dc.dc.cox.net [68.100.0.14

    4 11 ms 27 ms 14 ms 68.1.1.6

    5 8 ms 13 ms 6 ms ashbbbpc01pos0100.r2.as.cox.net [68.1.1.1

    6 16 ms 10 ms 13 ms 68.105.30.98

    7 57 ms 61 ms 69 ms ae0-p805.pat2.pao.yahoo.com [216.115.98.4

    8 68 ms 68 ms 66 ms vl11.bas2.scd.yahoo.com [66.218.64.138]

    9 67 ms 62 ms 87 ms vl42.bas1-m.scd.yahoo.com [66.218.82.226]

    10 55 ms 61 ms 71 ms w2.rc.vip.scd.yahoo.com [66.94.234.13]

    :::.. Download Stats ..:::

    Connection is:: 690 Kbps about 0.7 Mbps (tested with 579 KB)

    Download Speed is:: 84 KB/s

    Tested From:: http://www.testmy.net/

    Bottom Line:: 12 times faster than 56K you can download 1MB in 12.19 second(s)

    Validation Link:: https://testmy.net/cgi-bin/get.cgi?Test_ID=3LBRYLHQ6

    These were done right after one another and i dont understand why the major difference. This thread has become a tech problem if you wouldnt mind moving it to the correct forum. If it is ok here than thats fine too. Anybody can explain? These tests were run on two different computers to insure they are correct and each computer was connected one at a time.


  9. tech finally came and found out the end of the coaxical connector was damaged. The electrical foam was not level and therefore made a signal loss. What the heck am i talking about i dont know but hey its what he said. Well anyways i still dont reach speeds anywhere to as close as i posted above and it seems that my new "normal" speed as of now is about 2.5-3.5Mbps. The reason i post this was because i find it really helps to see the problem and solution to problems like this if you have the same issue yourself.


  10. I must say it isnt a issue with this site because at those time which my connecetion is running incredibly slow i find it very difficult to play online gaming and page loads are very very slow. I have talked to about 20+ cox techs and they all seem to have a different way of telling me that there is nothing they can do except send out a tech to my house in which he never showed up today! I love cox!


  11. If your interested thats Cox Communication Fairfax VA Premier Account. I do have a slight problem which is i only get speeds like that 1/5 of the time. Otherwise i usually get .8 Mbps! Anybody know what could possibly cause this huge gap decrease. I will get slow speeds .8 - 1.3 Mbps for the biggest part of the time and then every other day for about 5-6 hours i will get speeds such as what i posted above, 5.6Mbps

×
×
  • Create New...