Jump to content

workingmom

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About workingmom

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. I have entered the IP in numerous times the last couple days and all I get is "internet Explorer cannot disply" no box with settings. Fixed your quote
  2. Yes, Wildblue does use static IPs and Hughes uses Dynamic, but that means absolutely nothing to me. I have no idea where to make any of this changes.
  3. I don't know if the computers get assigned an IP address with the modem unplugged. I do know all 4 were working just minutes before the change from hughes to WildBlue. We have done exactly what you described numerous times and only the first 1-2 computers logged on get the internet. There is an X over the line from the network to the internet on the other 2-3 computers. Thanks
  4. I've had Starband and Hughes. WildBlue speeds are better and the customer service people speak English! If I can't get this working I maybe cancelling at the end of today though.
  5. Sorry I forgot to include that. I am using a Linksys Wireless G Access Point with the workgroup switch. We have never had any problems with the router. Thank you!
  6. WE switched from Hughes to WildBlue yesterday. Everything was working fine until the technician hooked up the Wildblue. Wireless is not working right. At first none of the computers (4 of them 2 vista, 2xp) had internet then last night 1 started working for no apparent reason (except desktop was unplugged from workgroup switch). Today after Wildblue upgraded me to the next package (where I was supposed to have in the first place) another computer started working. Spent hours with tech support and got my laptop working, but then the two that were working stopped working. It seems we can't
×
×
  • Create New...