Jump to content
ccr1958

Cablenut & Vista not working

Recommended Posts

i installed vista ultimate & have tried several times to

apply the cablenut setting for my css file...it fills in the

parameters in the adjuster & all looks fine..click save to registry

& all that works fine...do a reboot & open adjuster & all the

Fields are blank except the max. connections per server...

also drtcp is doing the same thing...all appears fine till after a reboot..

anyone else having this prob????

also it has been so long since i manually edited the registry for these settings

i can't remember where to change the MTU to 1500 & a few other settings like TTL

receive window etc....thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

The TCP/IP stack in Vista is COMPLETELY different than in all previous versions of Windows. I would not recommend trying to use Cablenut, or any other similar program, as the registry settings in Vista are not the same.

One big difference in Vista is that it dynamically adjusts the RWIN for each connection, based on current network performance. See this link, for all the info you could ever want about Vista's networking specs:

http://technet.microsoft.com/en-us/windowsvista/aa905087.aspx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...