Jump to content

windows experience index


JH2688
 Share

Recommended Posts

I'm not concerned about this but if anyone knows the fix I would like to see it.

It has a rating as far as I can tell it's based on the lowest component score .Which is my graphics card. For what I do it is fine.

I now get this error message when I try to update the test.

The only hardware I have added is RAM & A better DVD drive.Both work.

Even if Vista 32 doesn't recognize all the RAM.

Link to post
Share on other sites

this is what it should look like. I downloaded AMD Overdrive and started playing around with it. i cranked it up to level 10 and this is what i got.

I don't know what is different, im going to search around a little more. I'll post some screen shots to so you guys can take a look at it.

Link to post
Share on other sites

For some reason i think my core speed was set really low at around 800Mhz and now its at 3200Mhz.  That was really the only thing i could find. I just ran another 3dmark06 test and scored 11454. Thats the best i've ever ran it.  I don't know what i did exactly, i downloaded a couple of things, and that must of worked.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...