Jump to content
Sign in to follow this  
hazim

help

Recommended Posts

Hi,

I have DW 4020 and I got router DI-808HV with ( H/W Ver.:A2 , F/W Ver.:1.38 ) ; when connected with

one PC it worked properly ( refer to its installation guide),but with

tow PCs just one worked ok while the other stopped connection with any

site ,yet the first stopped its internet explorer browser and then the

second worked good ; it appears like conflict ,how can solved this problem.

thanks

hazim

Iraq-baghdad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Possibly you should start another thread (topic) so that we can help you. Also, I know that when you say you have a DW-4020, you mean you have a business edition of Direcway, with special hardware that doesn't require a USB ICS server, but others that don't have Direcway, probably do not. Try to be a little more specific, and then we will all help you the best we can! Thanks.

Edit: Never mind, a mod moved it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...