Jump to content

oirdec88

Members
  • Content Count

    25
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

Everything posted by oirdec88

  1. Oh i see, here is the new stats :::.. Download Stats ..::: Download Connection is:: 6545 Kbps about 6.55 Mbps (tested with 20972 kB) Download Speed is:: 799 kB/s Tested From:: http://s2.testmy.net Test Time:: 2006/07/25 - 1:21pm Bottom Line:: 114X faster than 56K 1MB Download in 1.28 sec Tested from a 20972 kB file and took 26.25 seconds to complete Download Diagnosis:: Awesome! 20% + : 23.1 % faster than the average for host (comcast.net) D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-EA5RQ40CB User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4)
  2. :::.. Download Stats ..::: Download Connection is:: 33721 Kbps about 33.72 Mbps (tested with 12160 kB) Download Speed is:: 4116 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (Server 1) Test Time:: 2006/07/24 - 6:00pm Bottom Line:: 588X faster than 56K 1MB Download in 0.25 sec Tested from a 12160 kB file and took 2.954 seconds to complete Download Diagnosis:: Awesome! 20% + : 534.57 % faster than the average for host (comcast.net) D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-5XY3D1EOL User Agent:: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.4) Gecko/20060508 Firefo
  3. ok i will, it probably wont be for about another week and a half
  4. thanx for all ur help fallowearth, i called my ISP and they said it was something wrong with the modem not my pc. the ethernet light wasnt suppose to be on all the time like that. so they r gonna send out another modem, and i will see how that works well thank you, and everyone that helped me on this
  5. i havent tried but i think its my modem because like 3 months ago i just turned on my computer and ethernet jsut stopped working, so i called up qwest and asked what was up and they said just use USB.
  6. still didnt work, im gonna checkout that 192.168.0.1 again and see
  7. nope that didnt work either... i dunno what to do that i didnt do before
  8. yea im usin the USB right now, but i never have both of them connected ill try to reset it too
  9. that didnt work either, hmm this is weird. the light never turns off unless the modem is unplugged by the power cord
  10. ok ill try yea actiontec gateway #2 (the USB) is a static ip that i set.
  11. hmm i tried that, it didnt seem to work. im startin to think its not my computer, it might be the modem because the ethernet light stays on all the time even when the ethernet cable isnt plugged in oh and it seems to be sending packets but not receiving i called qwest before they werent really any help but i will keep tryin different things, just keep up the posting of new ideas thanx for all the help
  12. when i first typed ipconfig /all, it said 169.254.xxx.xxx. then i did the release and renew and it said unable to contact DHCP server
  13. its says something like cannot contact the dhcp server...: Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:Documents and SettingsOwner.CEDMACHINE>ipconfig /all Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : CedMachine Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . . . . . : Unknown IP Routing Enabled. . . . . . . . : No WINS Proxy Enabled. . . . . . . . : Yes Ethernet adapter Local Area Connection : Connection-specific DNS Suffix . :
  14. oh and it also gets a weird ip address: 169.254.xxx.xxx i dunno what that means
  15. i wish i knew how... i tried damn near everything, but it just wont assign an ip address for the ethernet. whats weird is that the ethernet light stays on all the time even when the ethernet cable is not plugged in to the modem. if u can help i would appreciate it thanks for ur help
  16. oh my bad, my ISP's advertised download/upload speeds are 1536/1024
  17. my modem has 1 ethernet port, my isp is qwest, and the modem type is a GT701-WG. the 192.168.0.1 ip address is the gateway to it i guess. I dont use ethernet because there is a problem and it doesnt assign the ethernet connection and ip address, so i just use USB
  18. my advertised speeds is up to 1.5mb i think thats was qwest said it would be. and just let me know what else u need to know.
  19. hello, just wonderin if my connection is good. :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 894 Kbps about 0.9 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 109 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (server2) Test Time:: Fri Dec 16 06:16:17 MST 2005 Bottom Line:: 16X faster than 56K 1MB download in 9.39 sec Diagnosis: May need help : running at only 34.84 % of your hosts average (qwest.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-JW6BK3PCH :::.. Upload Stats ..::: Connection is:: 416 Kbps about 0.4 Mbps (tested with 2992 kB) Upload Speed is:: 51 kB/s
×
×
  • Create New...