Jump to content

vbroadway

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

  • Speed Test

    My Results

About vbroadway

  • Rank
    New Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Female
  1. :::.. testmy.net test results ..::: Download Connection is:: 2079 Kbps about 2.08 Mbps (tested with 3072 kB) Download Speed is:: 254 kB/s Upload Connection is:: 95 Kbps about 0.1 Mbps (tested with 256 kB) Upload Speed is:: 12 kB/s Tested From:: https://testmy.net (Main) Test Time:: 2010-08-20 22:41:48 GMT D-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-XJDMCF59P& U-Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-UMECIW8YH& User Agent:: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729
  2. When the installer came,he had me uninstall everything that had to do with the DW4000. I thought I did, but what proxy settings do I need to remove?
  3. Yes, most of the sites are secure. Some secure sites do open, though.
  4. No, I don't see the red x's or page half loaded. The pages don't load at all.
  5. I'm not well versed in this subject. I did get a whole new system and new dish, they said I had to have a new dish. My signal strength is 86. My receive frequency is 1086 MHz. I don't know what satellite it's pointed to, all I see is 93 West.
  6. I upgraded from the DW4000 to the HN 7000S. I was told the DW4000 would soon be obsolete and my download weren't much better than dial up. So, now I've shelled out over $500.00 for the "best". My download speed are usually around 550, sometimes better, sometimes worse. The main problem I'm having is "page cannot be displayed" on many websites. The tech service guy, that I could barely understand had me change the proxy settings, this seemed to work at the time, but I'm still having problems. The installer said it was probably the ethernet card in my computer, so another $114.00 later, he insta
×
×
  • Create New...