Jump to content

DVDIT

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About DVDIT

  • Rank
    Jr. Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. I am going to hold off from doing any changes for a couple of days. My speed have greatly improved. :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 6661 Kbps about 6.7 Mbps (tested with 5983 kB) Download Speed is:: 813 kB/s Tested From:: https://testmy.net/ (server2) Test Time:: Tue Sep 27 18:33:33 EDT 2005 Bottom Line:: 119X faster than 56K 1MB download in 1.26 sec Diagnosis: Awesome! 20% + : 54.01 % faster than the average for host (Comcast.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-TBGH1Y8DZ But on average my speed now is around 4300Kbps.
  2. Thanks. Will do. I have the latest firware though.
  3. Log created by AutoCheck.bat on Mon 09/26/2005 Pinging testmy.net [67.18.179.85] with 32 bytes of data: Request timed out. Request timed out. Request timed out. Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=617ms TTL=47 Ping statistics for 67.18.179.85: Packets: Sent = 4, Received = 1, Lost = 3 (75% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 617ms, Maximum = 617ms, Average = 154ms Ping Complete. Tracing route to testmy.net [67.18.179.85] over a maximum of 30 hops: 1
  4. What/whose setting do you use now? And how is your speed performance vs advertised speed?
  5. Tried Vanburen setting V7, TCP Optimizer auto setting and setting caclulated from http://www.j79zlr.com/cablenutXP2k.php and I am stuck at 3.1mgbs on average.
  6. Is there any value I need to calculate (e.g latency Rwin etc..) other than simply installing cablenut and choose Vanburen cable ccs setting 6000/384 and apply and restart PC?
  7. Applied those settings and NO CHANGE!! Test at this site http://nitro.ucsc.edu/ actually gives me speeds below 1 mbps.
  8. I called Comcast regarding the same issue. Couldn't do a thing about it. They just referred me to this site. I am supposed to get 6 Mbps but I am only getting 3.1 Mbps. I have done speed test at least at 6 different sites, multiple times. All reporting between 3000-3400 Kbps. I used TCP Optimizer for tweaks and I regularly run checks for malicious program with 8 different virus and spyware programs. i really don't know where to go from here.
  9. I answered my won question I guess, my router is the Linksys BEFSR41 . THIS IS FROM LINKSYS WEBSITE: " BEFSR41 EtherFast
×
×
  • Create New...