Jump to content
Sign in to follow this  
celtic2006

My results seem a little slow - am a novice and wellcome suggestions. Thanks

Recommended Posts

:)Connection is:: 4680 Kbps about 4.7 Mbps (tested with 2992 kB)

Download Speed is:: 571 kB/s

Tested From:: https://testmy.net  (main)

Test Time:: 2006/03/13 - 5:20am

Bottom Line:: 84X faster than 56K 1MB Download in 1.79 sec

Tested from a 2992 kB file and took 5.237 seconds to complete

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

Diagnosis: Awesome! 20% + : 58.11 % faster than the average for host (bulldogdsl.com)

Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-9O0PL47Y5

PROVIDER Bulldog (UK) 8 Meg Download 577kb Upload

MANY THANKS................................................Celtic2006

Share this post


Link to post
Share on other sites

:)Connection is:: 4680 Kbps about 4.7 Mbps (tested with 2992 kB)

Download Speed is:: 571 kB/s

Tested From:: https://testmy.net  (main)

Test Time:: 2006/03/13 - 5:20am

Bottom Line:: 84X faster than 56K 1MB Download in 1.79 sec

Tested from a 2992 kB file and took 5.237 seconds to complete

Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)

Diagnosis: Awesome! 20% + : 58.11 % faster than the average for host (bulldogdsl.com)

Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-9O0PL47Y5

PROVIDER Bulldog (UK) 8 Meg Download 577kb Upload

MANY THANKS................................................Celtic2006

I would say that is pretty good for a test overseas, have you tried a test site in the UK? I know my connections is slower if I do a test to the UK

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank u for ur reply

I have used local tests with simlilar results. I was getting average DL speeds of 6.1 Megs recently. I used the cablenut programme and now them seem to be slower!

Is there some way I can default to the original values? I may have messed up the redgistry settings being a novice.

Many Thanks..................................Celtic2006

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank u for ur reply

I have used local tests with simlilar results. I was getting average DL speeds of 6.1 Megs recently. I used the cablenut programme and now them seem to be slower!

Is there some way I can default to the original values? I may have messed up the redgistry settings being a novice.

Many Thanks..................................Celtic2006

use the adjuster program of cablenut and it's either the "delete Cablenut Tweaks" or "Clear all boxes" and then save to registry which should restore you to default Windows settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the forum celtic2006.  :wave:  Some people get better results with the 5k or 12k test file, that have a faster connection like yours.

5K  http://www.testmy.net/tools/test/d_load.php?ni=1&tt=1&s=5983&st=st

12K  http://www.testmy.net/tools/test/d_load.php?ni=1&tt=1&s=12160&st=st

Also might try before 10AM or after midnight.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...