Jump to content
Sign in to follow this  
InfiniteZero

Help?

Recommended Posts

Your connection is: 1265 Kbps or 1.27 Mbps

You Downloaded at: 154 kB/s

You are running: 22 times faster than 56K and can Download 1 megabyte in 6.65 second(s)

Member Ident: CompID:643326026289

Test Time:: 2006/04/07 - 9:31pm

Test Browser and OS info: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.0.1) Gecko/20060111 Firefox/1.5.0.1

Test ID: WZ5DES9QF (if this is a screenshot go to testmy.net to see if this is fake)

Diagnosis ^info^: May need help : running at only 44.72 % of your hosts average (bellsouth.net)

This was tested from a 748 kB file and took 4.844 seconds to complete

Share this post


Link to post
Share on other sites

What package are you subscribed to? Have you tweaked you pc? I see you took the test @ 9:31pm. Try it later at night or early in the morning, that will give you your best speed. You can also download a pretty large file from the net and see what your download speed is. Then compare it to your tests. This will let you know how accurate the test is. Welcome to the forum. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welcome to the forum InfiniteZero. :wave:

What are your advertised speeds? Is that a DSL 1.5?

Have you tried cable-nuts. Are you virus and spyware clean? Did you clean out cookies and files before testing? Also try the 2992 test file. And maybe an upload test, 579 file. Have you tried a registry cleaner?  :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry I haven't been on here in a few days. Yeah I use this computer regulary, I'm pretty sure we got the Bellsouth Ultra with 5mb connection or whatever, it downloads at about the same speed with a file from the internet as well.

And to Tommie, I just reformatted my computer earlier today and ran the test again, got the same speed.

If you need any more information I'll look into it and find exactly what we have.

Share this post


Link to post
Share on other sites

If you have tried this and it is still installed do you still have the tweaks applied or did you revert back to the way it was. If you reverted back then you may not have given it enough time. It takes a few days for it to really work well. It would make it easier to help you if you would find out for sure whick package you are subscribed to. If you are on the 5Mbps download package then you should be able to do a lot better. Let us know. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...