Jump to content
Sign in to follow this  
Ebegebee

Having strange problems with download speeds

Recommended Posts

Hi guys. I have a really strange and annoying problem with my computer. I have cable broadband internet with CMA Cablevision, using the test programs found on this website I am rated at 4.1 mb download. I have no problems surfing the internet and downloading from websites, it is super fast. The only problems I have are with downloading within programs. For example: in Limewire I only get 5-15 kbps where I could reach up to 100+ before. Other examples include Blizzard Downloader (for WoW) and update programs of the like. I don't understand why this works like this.

The only reason i could think this happens is maybe because I took a harddrive from another computer and am now using it in this one.  The new harddrive came from an entirely different computer. When I put the new harddrive in I didnt reinstall a fresh copy of windows, I just uninstalled all of the old hardware and installed all the new components. Everything has worked flawlessly, except the fact that I get crappy download speeds outside of internet explorer. What should I do? Thanks for any help

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...