Jump to content
Sign in to follow this  
tprty

HELP

Recommended Posts

Thanks

Running windows Xp media Center 05

Using Verizon DSL 3.0/768 Kb/s Plan

Here are the results I am using Drtcp

http://ttester.broadbandreports.com/tweak/block:2da9e61?service=dsl&speed=3000&os=winXP&via=normal

my speeds Testmy

Connection 1690 kbps  downloaded @206Kb/s TruSPEED 1808/220 kb/s

Nitro

10s outbount test 701.26Kb/s 10s inbound test 2.37Mb/s

Log created by AutoCheck.bat on Wed 03/16/2005

Pinging testmy.net [67.19.36.6] with 32 bytes of data:

Reply from 67.19.36.6: bytes=32 time=65ms TTL=55

Reply from 67.19.36.6: bytes=32 time=65ms TTL=55

Reply from 67.19.36.6: bytes=32 time=65ms TTL=55

Reply from 67.19.36.6: bytes=32 time=65ms TTL=55

Ping statistics for 67.19.36.6:

    Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),

Approximate round trip times in milli-seconds:

    Minimum = 65ms, Maximum = 65ms, Average = 65ms

Ping Complete.

Tracing route to testmy.net [67.19.36.6]

over a maximum of 30 hops:

  1    2 ms    1 ms    1 ms  dslrouter [192.168.1.1]

  2    25 ms    24 ms    25 ms  wbar10.sea14.15.112.1.sea1.dsl-verizon.net [4.15.112.1]

  3    26 ms    24 ms    25 ms  4.9.0.162

  4    26 ms    25 ms    25 ms  ge-6-1-1.mp2.Seattle1.Level3.net [209.247.9.85]

  5    64 ms    65 ms    65 ms  as-0-0.bbr1.Dallas1.Level3.net [209.247.11.22]

  6    65 ms    64 ms    64 ms  ge-1-1-53.car3.Dallas1.Level3.net [4.68.122.70]

  7    66 ms    65 ms    66 ms  4.78.220.10

  8    66 ms    65 ms    65 ms  dist-vlan31.dsr3-1.dllstx3.theplanet.com [70.85.127.29]

  9    65 ms    65 ms    65 ms  dist-vlan41.dsr2-1.dllstx4.theplanet.com [70.85.127.83]

10    66 ms    66 ms    65 ms  gig1-0-2.tp-car9-2.dllstx4.theplanet.com [67.18.116.86]

11    66 ms    65 ms    67 ms  6.67-19-36.reverse.theplanet.com [67.19.36.6]

Trace complete.

Once Again I describe my problem as follows:

I just bought a new Dell XPS Gen4 and I have no problems downloading or uploading things.

But whenever I try to play games like Battlefield 1942 or Enemy Territory

I get a connection Interruption every 45-60 and my ping skyrockets to 999

I am using a versalink 327W wireless router modem and a Dell USB a/b/g wireless adapter which shows a 24MB/s Speed and good to very good connection.

This problem is very annoying because I can't even really play any games at all cause I lag badly every 45-60 seconds

Any help is very much appreciated

Share this post


Link to post
Share on other sites

You were right, I hooked up my modem/router with ethernet to my computer and

the connection interruptions are gone. Thanks.

Now I have a wireless modem/router (versalink 327W) connected to my computer and I have two devices (xbox and DVR) which need internet connection in my living room.

Is it possible to broadcast my internet connection to my Microsoft MN-700 router wirelessly like an access point but still use it as a router connecting two different devices to it.

I tried to set it up as an access point and tried to just have it connected to my network but Im not able to get internet going either way?????

Share this post


Link to post
Share on other sites

You were right, I hooked up my modem/router with ethernet to my computer and

the connection interruptions are gone. Thanks.

Now I have a wireless modem/router (versalink 327W) connected to my computer and I have two devices (xbox and DVR) which need internet connection in my living room.

Is it possible to broadcast my internet connection to my Microsoft MN-700 router wirelessly like an access point but still use it as a router connecting two different devices to it.

I tried to set it up as an access point and tried to just have it connected to my network but Im not able to get internet going either way?????

Nice. :icon_thumleft:

:cool:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...