Jump to content
Sign in to follow this  
bassium

router/modem help

Recommended Posts

hi i got this wierd problem where the router works with 1 computer but doesnt work with the other im using a westell 2100 with a linksys wireless b router i think it is because i accidentaly pressed set staic ip on the modem but i use dchp eh im no good at router stuff help will be appreciated :) man i stink at this stuff -_-

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check the computer that works and see if it is set with a static ip.  If XP, then  go to start>settings>network connections then right mouse click on 'local connection' then click once on 'tcp' then click the 'Properties' button. Let us know.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

uhm it says auto everything and i clicked advanced for ip its dchp

How are your systems set up?  For example, are both computers plugged in or, is one wireless and one wired?  I can't tell from your inital post how your computers are physically set up for net access.........

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not ever sure which machine your talking about.  Lets do this, Computer A is the one that works and has net access, computer B is not connecting.  How is Machine A connected?  eg: is it connected to a port on the westell or a port (wired) on the wireless g?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...