Jump to content

BrawnyDawg

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

Everything posted by BrawnyDawg

  1. I had Bellsouth set up that way. finally after not being able to get through last night, I went to Hughesnet website and used their software and quick set up tool to change everything to hughesnet. things have been fine since...........
  2. seems to only work in the mornings. This morning no problem, this evening same ol stuff. ( to be Polite)
  3. I do not use that account for my email, too much spam. However I have to use it to send my email. i have not been able to get the bellsouth accounts to send. I can receive the Bellsouth yet it will not realy them... Direcway work this AM but again tonight it does not!
  4. the error that keeps coming up is (0x800CCOF) the connection to the serverwaqs interupted.. Any Help??
  5. Have they changed settings with the Hughes net or is anyone experiancing the same?
  6. I rebooted several times with out success - so I sat back for a couple of hours and low and behold it's back - must be a hughesnet thang - seems like eveery Sunday there are problems now.
  7. Transmitter unavaiable due to receive problem - the receiver is locked to the wrong satellite? I did nothing just dropped out a couple of hours ago. Any suggestions??
  8. Bingo, dang wife's cats pulled the power cord from the wireless connections! Thanks guys for being there to help my brain figure some of this out with out calling the dreaded Tech Support!
  9. DW6000 - I have not called tech was hoping it would reset. The bottom 4 lights come up. but the top one, LAN, does not come on.
  10. I am a real novise at this. Don't know? How do you find out? Service was good last night. But absolutely nothing this AM. I have rebooted and repowered several times
  11. Central Mississippi and NO service today - Any one else?
  12. It was easy to find it under OE. I had just done that on my wifes account when I read this. I found it under options/send and receive in the Outlokk tools. I unchecked the boxes to receive in both. I also change the email identity to the accounts i use because I noticed that replied to emails were going to the direcway box. Now I will ereceive No email from direcway but will be able to send them out on it.
  13. I went out of town for three days and came backs to almost 600 spams. Checking the progrss window in outlook. They all came from the directway account. i don't even use that account. just have to have it to make the others work!
  14. VIRUS ALERT! A virus is circulating around the internet generating large amounts of spam emails. Trojan.Ascetic.C is a mass-mailing worm that sends spam to email addresses gathered from the compromised computer. These emails may be in either English or German. Make sure you have updated the virus definitions for your virus scanner(s). Also, do not open and immediately delete any email you receive from unknown sources or with unfamiliar subject lines.
  15. I receive several email accounts with by dway connection. But my gosh, The SPAM from my directway account is unbelievable!! Over 100 per day!
  16. Wish I could get my speeds back up to that. My crashe last week and tonight I had hardly any connection. I don't know how to do the reg edit stuff or I would try those tweeks. THIS SUCKS! I cut the modem off for a few minutes and now this is the blazing results I have! :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 126 Kbps about 0.1 Mbps (tested with 579 KB) Download Speed is:: 15 KB/s Tested From:: http://www.testmy.net/ Test Time:: Mon Feb 21 21:53:13 CST 2005 Bottom Line:: 2X faster than 56K 1MB download in 68.27 sec Diagnosis: May need help : running at only 15.37 % of your hosts average (direcpc.com) Validation Link:: https://testmy.net/id-JO8HINMFR
  17. I have gon from great speeds to this ...WHY??? I have done all the tweaks and for the last week my speeds SUCK... :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 176 Kbps about 0.2 Mbps (tested with 1013 KB) Download Speed is:: 21 KB/s Tested From:: http://www.testmy.net/ Test Time:: Sun Feb 20 20:38:18 CST 2005 Bottom Line:: 3X faster than 56K 1MB download in 48.76 sec Diagnosis: May need help : running at only 21.33 % of your hosts average (direcpc.com) Validation Link:: https://testmy.net/id-JQAZ8M13N
  18. DW6000 Site ID: 315A8B01 SAN: Q133242 Serial Number: 3234443 Software Creation Date: Dec 7 2004, 13:42:17 Software Release Number: 4.3.0.9 IP Address: 192.168.0.1 Subnet Mask: 255.255.255.0 NAT IP Address: 67.142.166.43 NAT Subnet Mask: 255.255.255.255 Satellite Transmit Path: Satellite Outroute: Primary Longitude: 87 West Receive Frequency: 1050.0 MHz Receive Symbol Rate: 30 Msps Receive Polarization: Horizontal Transmit Polarization: Horizontal 22KHz Tone: Off Router Address: 67.142.132.15
  19. Your connection is: 172 Kbps (about 0.2 Mbps) You downloaded at: 21 KB/s Your TRuSPEED: ^info^ 184 Kbps :: 22 KB/s (7% overhead factored) Bottom Line: You are running: 3 times faster than 56K and can download 1 megabyte in 48.76 second(s) Diagnosis: May need help : running at only 20.85 % of your hosts average (direcpc.com) Any REAL suggestions.....
  20. Your connection is: 269 Kbps (about 0.3 Mbps) You downloaded at: 33 KB/s Your TRuSPEED: ^info^ 288 Kbps :: 35 KB/s (7% overhead factored) Bottom Line: You are running: 5 times faster than 56K and can download 1 megabyte in 31.03 second(s) Diagnosis: May need help : running at only 32.53 % of your hosts average (direcpc.com)
  21. Still having trouble getting onto my secure sites. Even with IE. Found this on broadband forum and it lets me in. Is this OK to use? the 192.115.106.236:8080 works the other doesn't.... Member [DW6000] trouble acessing secure sites when going into sites like nextel,bank sites,will go into home page but not any further like logging in to forum
  22. How come I was slamming IE the last couple of weeks w/Firefox...??
  23. Ywa, I am glad someone else is eeing this. Firefox rocks compared to IE!
  24. Must be a conspiracy after last wekend> IE is humming still! The only twweks I did to my system last week was the indexing tweak you suggested... IE :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 2022 Kbps about 2 Mbps (tested with 1013 KB) Download Speed is:: 247 KB/s Tested From:: http://www.testmy.net/ Bottom Line:: 36 times faster than 56K you can download 1MB in 4.15 second(s) Validation Link:: https://testmy.net/cgi-bin/get.cgi?Test_ID=2VDL6GQW1 Firefox :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 587 Kbps about 0.6 Mbps (tested with 1013 KB) Download Speed is:: 72 KB/s Tested From:: http://www.testmy.net/ Bottom Line:: 10 times faster than 56K you can download 1MB in 14.22 second(s) Validation Link:: https://testmy.net/cgi-bin/get.cgi?Test_ID=VY1B3CLDR
  25. it's odd thouhg. the IE is fast and Firefox is slower...last week it was the opposit. Is this possibly because of what they are doing or is my Firefox messing up?
×
×
  • Create New...