Jump to content

Mystik_MDS

Members
  • Content Count

    45
  • Joined

  • Last visited

    Never
  • Speed Test

    My Results

About Mystik_MDS

  • Rank
    Jr. Member
  • Birthday 01/01/1

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. I know, didnt have a newer copy of the error message, this was just one that I saved to my computer to show the tech who came out to my house. I've noticed it for a while, and then one day was talking to a tech and he said that its the modem thats not able to "range" whatever that means... So it lead me to believe that my modem was bad so I promptly replaced it and now I'm back up to speed
  2. I dont really know what was wrong with the modem, however I did keep noticing this error in my modem logs 2006-04-13 19:08:37 3-Critical R02.0 No Ranging Response received - T3 time-out
  3. :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 8455 Kbps about 8.46 Mbps (tested with 5983 kB) Download Speed is:: 1032 kB/s Tested From:: https://testmy.net (Server 1) Test Time:: 2006/05/02 - 4:57pm Bottom Line:: 147X faster than 56K 1MB Download in 0.99 sec Tested from a 5983 kB file and took 5.797 seconds to complete Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7 Diagnosis: Awesome! 20% + : 69.47 % faster than the average for host (comcast.net) Validation Link:: https://testmy.net/stats/id-05BOAW6SD
  4. Well just got home with my new modem and got it set up and things are back to normal wooo hooo :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 8212 Kbps about 8.21 Mbps (tested with 5983 kB) Download Speed is:: 1002 kB/s Tested From:: https://testmy.net (Server 1) Test Time:: 2006/05/01 - 4:23pm Bottom Line:: 143X faster than 56K 1MB Download in 1.02 sec Tested from a 5983 kB file and took 5.969 seconds to complete Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.12) Gecko/20050915 Firefox/1.0.7 Diagnosis: Awesome! 20% + : 64.73 % faster than the average for host (Com
  5. I like many others on the Comcast network have been experiencing slow speeds so today I'm going to go down and change out my modem in hopes that there is something wrong with my modem... I will keep you guys informed as to if the new modem helped or not Currently using an SB5120
  6. Had a tech out to my house yesterday and noticed one thing that was wrong with my connection... I had recently unplugged a tv and left the cable hanging out of the back of the VCR and he said that it was backfeeding through the rest of the house so that sped me up a little bit and then he said he was gonna turn something over to maintenance. So we will see...
  7. Florida... So its not just in my area.
  8. Yeah I've been having the same problem too... I talked to a tech online and said that everything looked fine with my modem and that there werent any reported outtages... Im paying for the 8 meg plan and will see 2 megs if i'm lucky here in jacksonville.
  9. Yeah I've been having trouble with my connection too... I'm on the 8meg teir and am getting less than 1 meg of speed... Where abouts are you located?
  10. C:Documents and SettingsAdministrator>ping -n 10 www.testmy.net Pinging www.testmy.net [67.18.179.85] with 32 bytes of data: Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=36ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=33ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=34ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=34ms TTL=50 Request timed out. Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=34ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=34ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=37ms TTL=50 Reply from 67.18.179.85: bytes=32 time=36ms TTL=50 Reply from 67.18.
  11. Just pulled that from his post I think I mis understood him... And also have I what... You forgot to right your question
  12. No I used cablenut.... And how am I getting overadvertised speeds when I used to get the speed that they are advertising. netmasta: http://www.broadbandreports.com/tweakr/block:1fa4b52?service=cable&speed=800&os=winXP&via=normal Router is a Linksys BEFW11S4 V4 with firmware 1.52.02 Modem is the Motorola surfboard 5120 The following is stuff from the modem.... Downstream Value Frequency 747000000 Hz Signal to Noise Ratio 33 dB QAM
  13. Yeah I optimized it a long time ago and havent touched it since.
  14. Well for starters my computer defrags every night so thats not the prob... secondly I run a few anti spyware programs nightly as well... xoftspy, ad-aware, microsoft anti-spyware, and spybot. All come up without any problems and I'm also running norton every night aswell, with up to date definitions... I'll check the net meter in a sec but heres my 2992 speed :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 1393 Kbps about 1.39 Mbps (tested with 2992 kB) Download Speed is:: 170 kB/s Tested From:: https://testmy.net (Server 1) Test Time:: 2006/04/14 - 4:03pm Bottom Line:: 2
  15. Ok so I've noticed my internet starting to go ALOT slower than it used to.... Let me first start off by saying that I'm a gold teir member which entitles me to 8mbps down and 768kbps up. However whenever I run the download speed test i'm only seeing a max of 1.6mbps, so I proceeded to contact comcast techs to find out what the problem could be. They said that there were no reported outtages in my area, they then proceeded to check my modem and said everything was fine and suggested that I power cycled the modem... So I power cycled the modem and nothing became of my speed going back to n
×
×
  • Create New...